Vis finduddannelse.dk som: Mobile
30 dage
Dansk
AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser
Kolding
18.170 DKK Momsfri

Kursusbeskrivelse

Undervisning_kvinder_pc_300x250.jpgJOBRETTET UDDANNELSE: Vil du lære om webkommunikation, online markedsføring, sociale medier, redigering af websider, SEO og annoncering på Facebook?

Med uddannelsen til kommunikationsmedarbejder bliver du introduceret til alle de grundlæggende discipliner, som den professionelle kommunikationsmedarbejder har i sin værktøjskasse:

Markedsføring og kommunikation på grundlæggende niveau
Her lærer du blandt andet om marketing research, strategi, målgrupper, marketingplanlægning, segmentering og valg af markedsføringskanaler.

Sociale medier
Du får kendskab til de mest populære sociale medier som Facebook, Instagram og LinkedIn. Du lærer alt lige fra at lave opslag, der skaber interaktion, til annoncering på Facebook samt at lægge en social medie-strategi.

Cool grafik til de sociale medier
Du lærer at producere spændende grafik, professionel infografik og andre flotte billeder til brug online. Sæt gang i annonceringen på de sociale medier ved at tilføje smukt designet grafik til Facebook, Instagram og Pinterest.

WordPress - opsætning og opdatering af en webside
Her lærer du de grundlæggende teknikker til opsætning og opdatering af en webside. Undervisningen tager udgangspunkt i WordPress, som er et af de mest anvendte websystemer. Du lærer for eksempel om valg af webhotel, plugins og opsætning af Google Analytics, ligesom du også får basal viden om HTML, så du får forståelse for teknikken bag websider generelt.

Skriv kort og klart nettet - og med forståelse for SEO

Vil du blive skarp på formuleringer og opbygningen af webtekster, der opfylder brugerens behov og skaber salg for virksomheden? Du lærer desuden at blive bedre til at skrive godt og i et sprog, alle kan forstå.

SEO
Du får grundlæggende forståelse for søgemaskineoptimering (SEO), som er en forudsætning for, at dine tekster både bliver fundet og læst.

Hent den fulde uddannelsesplan for hele forløbet her

Dit og virksomhedens udbytte

Dit og virksomhedens udbytte

Uddannelsentager udgangspunkt i erhvervslivets stigende efterspørgsel efter medarbejdere med stærke kompetencer inden for online kommunikation og sociale medier. Det er ikke kun store danske virksomheder, som skal kommunikere online og på sociale medier, det gælder også håndværksmesteren og den lille lokale butik.

Med uddannelsen til kommunikationsmedarbejder bliver du klar til at løfte den opgave.

Du får Klitsgaards bog om at skrive 

Du får Klitsgaards bog om at skrive

Deltagerne får den trykte version af bogen “Skriv dig ind i dine læseres hjerne, hjerte og pengepung i 8 nemme trin”, der er skrevet af danske Christina Klitsgaard. Bogen har en værdi af 995 kr. og er inkluderet i deltagergebyret.

Bogen er et rigtig godt arbejdsredskab, som du kan bruge når du kommer hjem fra kurset, og du skal have din nye viden omsat til praksis i din virksomhed.

e mail online web marketing

Video

Eksamen og diplom

Målgruppe

Uddannelsen kan tages uden forudgående kompetencer inden for kommunikation og marketing.

Uddannelsen til kommunikationsmedarbejder giver dig mulighed for at bygge kommunikative og digitale kompetencer oven på dine eksisterende kompetencer inden for eksempelvis administration, regnskab, detailhandel og/eller servicefag, så du kan udbygge dit CV og lande dit næste job.

Pris

Der er undervisning følgende dage fra kl. 9.00 - 16.25:

3. maj - 16. juni 2021

(der er ikke undervisning 13.-14. maj og 24. maj)

Om udbyderen

IBC Kurser – International Business College

IBC Kurser er en af landets største udbydere af kurser og uddannelser. Gennem mange års erfaring med undervisning og organisationsudvikling, har IBC Kurser skabt et bredt udbud af kurser og uddannelser, der understøtter og matcher ethvert behov for virksomheder og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

IBC Kurser - International Business College

Birkemosevej 1
6000 Kolding

Telefon: +45 7224 1764
Mobil +45 7224 1700
kurser.ibc.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Kommunikationsmedarbejder

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 53 evalueringer
Se alle evalueringer