Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hypnoterapeut & NLP Practitioner

Hypnoseskolen - Center for bevidsthed
1 år
Dansk
Kursus
København, Online, Århus
Startdato: september 2022 - Online
28.400 DKK Momsfri

Kursusbeskrivelse

Hypnoterapeut & NLP Practitioner

Om uddannelsen

Denne uddannelse består af 2 uddannelser. En komplet NLP Practitioner og en basis uddannelse i Neuro-hypnose. Uddannelsen er lige delt mellem de 2 uddannelser og løber 6 moduler af 4 dage; 2 dage NLP & 2 dage Hypnose.

På Hypnose Skolen går vi op i kvalitet og vores høje faglige kompetencer, god moral og etik, og det gør ikke noget at vi samtidig er lidt ydmyge og respektfulde ift. dette effektfulde terapeutiske værktøj.

Kombinationen af terapeutisk hypnose og NLP, giver de bedste forudsætninger for at skabe forandringer hos klienten. Du får i denne 1-årige uddannelse to uddannelser, en basisuddannelse i Neuro hypnose og en komplet NLP Practitioner uddannelse.

Det giver dig en solid pallet af terapeutiske værktøjer, samt en bredere psykologisk forståelse.

Glad studerende

Hvorfor påbegynde denne uddannelse?

Vi oplever at vores studerende kommer med mange forskellige baggrunde og med mange forskellige ønsker til fremtiden. Nogen vil gerne starte op som selvstændig terapeut, for andre er det selvudvikling og nogle tager uddannelsen fordi det giver dem nogle særlige kompetencer inden for det felt de allerede beskæftiger sig med.

I den forbindelse er NLP et meget anerkendt og effektivt redskab når det kommer til alle former for kommunikationsarbejde, marketing, ledelse og HR. Derved kan uddannelsen ligeledes bruges til at opkvalificere og styrke dine kompetencer i dit nuværende eller fremtidige arbejdsliv.

Struktur og opbygning i uddannelsen

Selve undervisningen veksler mellem teori, demonstrationer og øvelse, hvilket giver dig selvtillid og kompetencer som terapeut.

Mellem hvert undervisningsmodul skal du deltage i en supervisionsaften (gruppesupervision), dette foregår online. Desuden modtager du, efter aftale, individuel supervision med udgangspunkt i de klientrapporter som du løbende udfylder, når du har haft prøveklienter.

Viden og teknikker

På uddannelsen til Neuro Hypnoterapeut og NLP Practitioner præsenteres du for psykologi og terapi. En grundlæggende psykologisk viden om NLP og hypnose.

Du lærer at føre en indledende problemafdækkende og efterfølgende målsættende samtale med dine klienter. Du lærer ligeledes hvad du skal være opmærksom på at spørge ind til, og hvordan du bruger målsætninger i forbindelse med den terapeutiske hypnose og NLP. Læs yderligere i Studiehåndbogen.

Studerende med teknik

Målgruppe

Du behøver ingen specielle kompetencer for at tage uddannelsen til Hypnoterapeut & NLP practioner, andet end en nysgerrighed på at lære noget om dig selv, andre mennesker, psykologi og terapi.

Eksamen og diplom

Hypnoterapeut & NLP Practitioner uddannelsen afsluttes med en skriftlig og en mundtlig eksamen.

På uddannelsen lærer du at kombinere de to terapeutiske retninger, dog demonstrere du dine kompetencer indenfor psykolog og terapi i en eksamen i NLP og en eksamen i Hypnoterapi.

Til begge eksamener demonstrerer du dine færdigheder på en udefrakommende person og du eksamineres af en udefrakommende censor.

For at blive eksamensparat skal du, ud over din egenterapi, dokumentere 25 terapeut sessioner og berette 15 klientrapporter, som du modtager supervision på. 20 timer gruppetræning er ligeledes en del af dokumentationen.

Studerende med diplom

Pris

Prisen for uddannelsen til Hypnoterapeut & NLP Practioner er 1995 kr. per måned. (plus et reservationsbeløb på 8000 kr.).

En stærk uddannelsen indenfor psykologi og terapi.

Om udbyderen

Hypnoseskolen

Hypnose Skolen uddanner hvert år nogle af Danmarks bedst uddannede Hypnoterapeuter og NLP Practitioner, samt Hypnose Psykoterapeuter. Vi uddanner vores terapeuter på et højt uddannelsesniveau, med respekt for de klienter som terapeuterne skal ud og behandle. Hypnose Skolen sætter etik...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Hypnoterapeut & NLP Practitioner
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Hypnoseskolen - Center for bevidsthed

Kastanie Allé 4
2720 Vanløse


Få information

Udfyld formularen for mere information om Hypnoterapeut & NLP Practitioner

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 7 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Heidi Birch

"Én af de bedste - og største - beslutninger i mit liv, har uden tvivl været beslutningen om, at tage en uddannelse som hypnoterapeut."

Læs mere
Heidi Birch

Én af de bedste - og største - beslutninger i mit liv, har uden tvivl været beslutningen om, at tage en uddannelse som hypnoterapeut. 

Læs mere