Vis finduddannelse.dk som: Mobile

4-årig Hypnose Psykoterapeut uddannelse

Hypnoseskolen - Center for bevidsthed
4 år
Kursus
Online
36.900 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

FÅ 5 UDDANNELSER I ÉN

BLIV REG. PSYKOTERAPEUT - MED HØJE UDDANNELSESKRITERIER, DA HØJ FAGLIGHED ER VIGTIGT INDEN DU SOM TERAPEUT SKAL ARBEJDE MED ANDRE MENNESKER

Psykoterapeut Akademiet udbyder den 4-årige Hypnose Psykoterapeut uddannelse. Hvor der er fokus på høj faglighed, mange undervisningstimer, supervision ogsupervisionsgrupper, samtøveaftner med vejleder. Desuden skal du have "øveklienter" fra første modul, hvor du bliver superviseret på dine klientrapporter.

Det betyder, at du kan åbne egen klinik efter første uddannelsesår som Hypnoterapeut og NLP Practitioner. Da du som grunduddannet er bevidst om dit kompetence niveau som terapeut og allerede har arbejdet med "klienter" i et år.

Psykoterapeut Akademiet mener, at al undervisning skal integreres og anvendes, så man over tid udvikler sig som terapeut på højt niveau med mange terapeutiske teknikker og værktøjer i løbet af de fire års uddannelse.

De fire uddannelses år

1. studieår: Hypnoterapeut & NLP Practitioner

2. studieår: Master Hypnoterapeut & NLP Master Practitioner

3. studieår: Avanceret hypnoterapi og videreudvikling samt integrering af psykologiske metoder og teorier. Bred forståelse for sindets mekanismer og den neuropsykologiske tilgang.

4. studieår: Udviklingen af dine terapeutiske kompetencer, med fokus på bl.a. socialpsykologi, kommunikation, psykologi og filosofi. Der skrives det afsluttende speciale til din Reg. Hypnose Psykoterapeut uddannelse om psykoterapi og hypnoterapi.

Målgruppe

Det er personligt udviklende og lærerige studieår, samt spændende timer med medstuderende, som ofte giver unikke venskaber.

Eksamen og diplom

På Psykoterapeut uddannelsens 4. studieår er der fokus på socialpsykologi, kommunikation, psykologi og filosofi, samt avanceret udvikling af dine terapeutiske kompetencer. Der skrives et omfattende skriftligt speciale, som skal forsvares, samt en klinisk eksamen.

Pris

Prisen for denne uddannelse er 36.900 kr. ekskl. moms.

Om udbyderen

Hypnoseskolen

Hypnose Skolen uddanner hvert år nogle af Danmarks bedst uddannede Hypnoterapeuter og NLP Practitioner, samt Hypnose Psykoterapeuter. Vi uddanner vores terapeuter på et højt uddannelsesniveau, med respekt for de klienter som terapeuterne skal ud og behandle. Hypnose Skolen sætter etik...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om 4-årig Hypnose Psykoterapeut uddannelse
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Hypnoseskolen - Center for bevidsthed

Kastanie Allé 4
2720 Vanløse


Få information

Udfyld formularen for mere information om 4-årig Hypnose Psykoterapeut uddannelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 7 evalueringer
Se alle evalueringer