Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Lær at hypnotisere - 2 dages grundkursus

Hypnose Terapeut Skolen
2 dage
Kursus
Online, Skanderborg
Startdato: Kontakt for startdato - Online
1.795 - 3.495 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Hypnose Terapeut Skolen?

International certificering gennem International Association of Counselors and Therapists

10 år+ erfaring

Både online og fysiske kurser

Kursusbeskrivelse

Grundkursus - Lær at hypnotisere. 2 dage fysisk eller Online Video Kursus

Når du har deltaget på vores 2 grundkursus kan du effektivt hypnotisere andre mennesker på en blid og behagelig måde. En metode til at gøre dette kaldes i fagsproget for en induktion. På vores grundkursus lærer du en række forskellige induktioner i teori og praksis, så du har værktøjer til forskellige typer af mennesker. Dertil kommer naturligvis effektive fordybningsteknikker, så du altid kan tage den hypnotiske tilstand til et endnu dybere niveau.

Dit udbytte med grundkurset

Du lærer også om suggestioner i teori og praksis. Suggestioner betyder i denne sammenhæng forslag til underbevidstheden - altså dét at plante en idé - et lille frø - på et ubevidst plan der kan spire, vokse og gro.

Du lærer bl.a. at udføre såkaldte suggestionstest, hvor du gennem suggestioner, kan teste en persons modtagelighed i forhold til hypnose. Det kan bruges både i faglig sammenhæng i klinikken og i sociale sammenhænge ift. f.eks. familie og venner mv.

Du lærer desuden at bruge suggestioner til at forstærke og fordybe den hypnotiske tilstand, samt det at bruge suggestion til at guide og lede en person til at have et bestemt fokus eller en bestemt indre oplevelse/sansning. I den forbindelse lærer du også at bruge såkaldte powerwords - kraftfulde ord. Det er ord der hjælper dig med at sætte kraft på dine suggestioner samt skabe flow og sammenhæng i din guidning som hypnotisør.

Indhold og form på grundkurset

På både det fysiske og online grundkursus vil der blive gennemgået følgende emner:

 • Suggestioner

 • Suggestionstest

 • Induktioner

 • Fordybere

 • Powerwords

 • Trancedybde

 • Sansetyper

 • At guide andre effektivt og blidt ind og ud af hypnose

 • At gennemføre en komplet hypnose session

Målgruppe

Dette grundkursus er relevant for alle, der gerne vil lære mere om hypnose. Forudsætningerne for at deltage i kurset er, at du har har gennemgået vores gratis online intro kursus i hypnose inden kursusstart. Dette gælder også for online versionen.

Eksamen og diplom

Du modtager deltagerbevis efter de 2 dages grundkursus. Kurset er adgangsgivende til vores Hypnoseterapeutuddannelse, hvor du lærer at bruge hypnose professionelt som terapeut (4 x 4 dage ).

Pris

Prisen for hypnose grunduddannelsen er: 3.495 kroner ekskl. moms. 

Prisen for hypnose grunduddannelsen er: 1795 kroner ekskl. moms.

Prisen inkluderer:

 • Undervisning
 • Træningsmanual
 • Kaffe, the, vand, snacks, frugt
 • Gratis adgang til vores Hypnose Intro Kursus, så du allerede inden vi starter med de 2 intensive dage med fysisk undervisning, ved alt det teoretiske om, hvad hypnose er og hvad det kan.

Om udbyderen

Hypnose Terapeut Skolen

Vil du lære hypnose og det at bruge hypnose som terapeutisk metode? Måske arbejde som selvstændig professionel terapeut? Du starter med et 2 dages grundkursus og derefter kan du fortsætte på uddannelsen til professionel Hypnose Terapeut på Hypnose Terapeut Skolen...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Hypnose Terapeut Skolen

Stærmosegårdsvej 16
5230 Odense M


Få information

Udfyld formularen for mere information om Lær at hypnotisere - 2 dages grundkursus

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.
Kundecase
Jane Engelmann

"Den investering jeg har gjort, ved at tage uddannelsen hos Henrik, er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Jeg satte mit liv fri ved at få bearbejdet traumer jeg slæbte rundt på, og kan nu hjælpe mange andre med deres traumer."

Læs mere
Pernille Moustgaard

"Jeg kan virkelig anbefale denne uddannelse på hypnoseterapeutskolen, både hvis du ønsker personlig udvikling, men måske ikke tænker du vil leve af det efterfølgende, som supplement på en evt. anden uddannelse eller hvis du som jeg ønsker at åbne din egen klinik”

Læs mere
Tina Nurby, Clairvoyant Rådgiver...

"Lokalerne er fantastiske, maden er lækker (Tak til Merete) og imellem modulerne er der lektier - og øve-klienter som tager positivt imod, faktisk har jeg allerede 4 klienter i et forløb. Det er min hensigt at fortsætte på Masteren, straks efter september måned, hvor vi afslutter eksamen”

Læs mere
Birgitte Meinert

“Hypnose terapeut uddannelsen er en meget brugbar og spændende uddannelse, hvor du lærer meget om dig selv, og om hvordan du kan hjælpe dine klienter med at komme videre, med de udfordringer, de møder i deres liv."

Læs mere