Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Tina Nurby, Clairvoyant Rådgiver og Hypnotisør.

Tina Nurby, Clairvoyant Rådgiver og Hypnotisør:

"Jeg valgte at påbegynde Hypnose terapeut uddannelsen fordi jeg manglede et ekstra værktøj til mine klienter i klinikken.

Jeg må sige, at det virker – under uddannelsen, hvor jeg er blevet undervist af Henrik Jørgensen, sammen med 10 andre engagerede kursister fra både Sjælland, Fyn og Jylland, glæder jeg mig hver gang til et nyt modul. Lokalerne er fantastiske, maden er lækker (Tak til Merete) og imellem modulerne er der lektier - og øve-klienter som tager positivt imod, faktisk har jeg allerede 4 klienter i et forløb. Det er min hensigt at fortsætte på Masteren, straks efter september måned, hvor vi afslutter eksamen”

Om Henrik Jørgensen må jeg sige:

”Han skaber et læringsrum hvor jeg kan finde min egen vej ud fra de værktøjer som jeg allerede har med ved, at sammenkoble det med de redskaber som han tilfører. Hans materiale er nemt, overskueligt, detaljeret og så er det hans eget. Som underviser er han tålmodig, skaber plads for at jeg kan tilgå stoffet på min måde, er positiv overfor spørgsmål og forklarer og tilfører indgående viden, indtil jeg forstår. Allerede fra første modul gennemgik jeg sammen med mine medkursister de forskellige former for hypnoser og hypnoterapi på egen krop. Det har bevirket at jeg fra starten af har fået indgående kendskab til hvordan mine egne klienter, kan opleve det. Jeg er slet ikke i tvivl om, at med disse redskaber er der god mulighed for at gøre en forskel for mine klienter, og hjælpe dem på vej til positive og livsforandende processer. Imellem modulerne, mødes jeg med mine medkursister i øve-grupper, vi har en aktiv dialog i en lukket Facebook gruppe, så der er rig mulighed for at få svar på spørgsmål og de udfordringer som vi støder på undervejs. Henrik Jørgensen er professionel og top motiveret og han tilgår hver eneste undervisningstime med stor ildhu og har en kæmpe erfaringsmæssig erhvervskasse som han hele tiden hiver forslag op af. Jeg ser frem til de næste mange måneder, ikke kun med underviser, men også mine medkursister og det arbejde der skal til for at jeg kan blive en endnu bedre terapeut."Læs mere om Hypnose Terapeut Skolen

Bestil information


Kom I kontakt med Hypnose Terapeut Skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser