Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Merete Methea Jul Iversen

Merete Methea Jul Iversen:

“Jeg er meget forundret over, at jeg her en uge før min afsluttende eksamen som hypnose terapeut faktisk har en udtalt ro inden i, og at jeg føler at jeg har styr på processen.

Jeg har ikke fået øvet så meget som jeg har ønsker mig mellem modulerne, men fordi jeg har været igennem en så grundig uddannelse, så har jeg på trods, styr på alle elementerne i en hypnosesession, og føler mig hjemme i dem! Jeg er forundret over hvor godt klædt på jeg faktisk er!

For bare 14 dage siden frygtede jeg eksamen rigtig meget, men efter en demonstration med Henrik på min eksamensangst, så kan jeg nu tænke på eksamen uden at der aktiveres en masse frygt!

Hele forløbet har været meget spændende, en øjenåbner og lærerigt for mig, og jeg forundres stadig over hvordan krop og følelser hænger sammen, og over hvad der kan ske, når vi passerer forbi logikken og ned til vores kropshukommelse, hvor vores “skrammer” ligger lagret og venter på at blive løftes op i lyset, anerkendt og mødt!

Er taknemmelig for at have lært hypnose og terapi af Henrik, og kommer til at bruge det i mit profesionelle virke på den ene og anden måde.

Tak”Læs mere om Hypnose Terapeut Skolen

Bestil information


Kom I kontakt med Hypnose Terapeut Skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser