Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Jeanette Søgaard

Jeanette Søgaard:

“Jeg er uddannet psykoterapeut, men selv om jeg følte mig godt rustet til at tage vare på de personer der kommer hos mig, så kunne jeg mærke at jeg følte at jeg til tider manglede at kunne komme helt i dybden med den enkelte person. Har flere gange stået i en situation, hvor jeg ikke følte at personen fik helt fat i sagens kerne og at der lå noget “gemt” i personen og her blev jeg nysgerrig, for jeg har på egen krop selv prøvet hypnose.  Blandt andet pga min eksamensangst, og efter 2 gange var det helt forsvundet. Ligeledes fik jeg behandlinger for min edderkoppeangst, hvor jeg opdagede at det handlede slet ikke om edderkoppen, men om en følelse og en oplevelse jeg havde som barn (4 år).  Sikke en opdagelse, og i dag ja så kan jeg flytte rundt på dem uden at panikke…..   og det var det som gjorde at jeg vidste at hypnose kunne gøre noget mere og komme mere i dybden, og det som gjorde at jeg viste at hypnose ville kunne gøre en stor forskel for flere af mine klienter, så jeg undersøgte mulighederne der var rundt omkring.

Jeg faldt over Hypnoseterapeutskolen og deres måde at arbejde på og deres arrangement tiltalte mig. Jeg sætter pris på at man få både fagligt og praksis viden/erfaring med, det er vigtigt for dem at vi som elever bliver klædt rigtig godt på, og at det ikke er “show”, men at det er terapi vi skal ud og arbejde med når vi er færdige, og at det derfor er vigtigt at vi får så meget fagligt med som er vigtigt, når vi skal arbejde med mennesker.  

Jeg havde jo en del med fra min terapeut uddannelse, men hold op hvor har de givet mig meget vigtig viden om hvad der foregår i underbevistheden, som jeg ikke tidligere havde arbejdet med, men det giver så forståelse for hvorfor nogle mennesker ikke kan huske hvis de har været udsat for f.eks. traume og hvad hypnosen kan hjælpe den enkelte person med…..

Jeg er så glad for at jeg tog springet, for ikke nok med at det har givet mig et bedre afsæt i mit daglige arbejde, så har det også personligt hjulpet mig med at blive det menneske jeg er i dag.  Så hvis du vil have en uddannelse hvor det faglige er i højsæde så vil jeg anbefale Hypnoseterapeutskolen”Læs mere om Hypnose Terapeut Skolen

Bestil information


Kom I kontakt med Hypnose Terapeut Skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser