Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Eddi R. Hansen

Eddi R.Hansen:

“At vælge at tage en uddannelse som hypnoterapeut på Hypnoseterapeutskolen, er uden tvivl det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv.

Man lærer rigtig meget rigtig hurtigt omkring hypnose, og får hurtigt værktøjer der sætter en i stand til på en god og tryg måde at hjælpe andre med forskellige udfordringer, og det er jo i sig selv fantastisk.

Det største for mig er dog alt det jeg har lært omkring mig selv, og de ting jeg har fået muligheden for at bearbejde, og jeg føler jeg har opnået større resultater med mig selv på de få måneder, end jeg har gjort i mine 40 år forinden.

Henrik er en super dygtig underviser, og undervisningen foregår i et tempo så alle kan være med, og ingen står tilbage med ubesvarede spørgsmål omkring emnerne der arbejdes med.

Naturligvis glæder jeg mig til at stå med eksamensbeviset i hånden, men på den anden side ville jeg ønske det varede evigt, fordi det simpelthen bare er super spændende at lære nyt, og fordi undervisningen er så perfekt tilrettelagt at det bare motiverer til at ville lære endnu mere, og der er ingen tvivl om at kommer der en dag en overbygning til uddannelsen er jeg den første der melder mig."Læs mere om Hypnose Terapeut Skolen

Bestil information


Kom I kontakt med Hypnose Terapeut Skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser