Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Birgitte Meinert

Birgitte Meinert:

“Hypnose terapeut uddannelsen med er en meget brugbar og spændende uddannelse, hvor du lærer meget om dig selv, og om hvordan du kan hjælpe dine klienter med at komme videre, med de udfordringer, de møder i deres liv.

Dette forløb vi har været igennem har virkelig rykket meget, både personligt, såvel om professionelt. På det personlige plan har jeg oplevet, hvordan “tæppet” er blevet rykket væk under mig i en stor omvæltningsproces, som selvfølgelig ikke er slut endnu.

Som Henrik sagde, da vi startede: dette kursus er en lang transformations proces. Jeg giver ham fuldstændig ret. For mig blev det på en helt anden måde, end jeg havde forestillet mig. Man kommer til at se mere klart!!!

Det har været et helt eminent forløb, og når jeg har siddet og gennemlæst (repeteret), så må jeg sige, at jeg har meget stor respekt for det enestående materiale og arbejde med denne uddannelse. Jeg bliver meget rørt og meget taknemmelig for at fået lov til at være med og oplevet dette. Jeg fortæller ofte folk, der spørger om uddannelsen, hvor fantastisk det er”Læs mere om Hypnose Terapeut Skolen

Bestil information


Kom I kontakt med Hypnose Terapeut Skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser