Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hypnose Terapeut Skolen

Vil du lære hypnose og det at bruge hypnose som terapeutisk metode? Måske arbejde som selvstændig professionel terapeut?

Du starter med et 2 dages grundkursus og derefter kan du fortsætte på uddannelsen til professionel Hypnose Terapeut på Hypnose Terapeut Skolen med 4 moduler.  Med levende undervisning, grundig træning og en udførlig træningsmanual lærer du alt om terapeutisk hypnose og hvordan du kan bruge det. 

Du kan også tage vores grundkursus som Online Video Kursus, hvor du har permanent adgang til videoer med al teori og praktiske demonstrationer. Alt materiale kan downloades. 

Gennem undervisningen, træningssessioner, egenterapi og supervision gennemgår du et forløb med stor udvikling både på det faglige og det personlige plan, så du efterfølgende er 100 % klar til at arbejde professionelt med hypnose terapi - enten på deltid eller fuld tid.    


Vis alle uddannelser afholdt hos Hypnose Terapeut Skolen

Hvorfor vælge Hypnose Terapeut Skolen?

International certificering gennem International Association of Counselors and Therapists

10 år+ erfaring

Både online og fysiske kurser

Uddannelser

Kursus
Psykologi og terapi Længde By Gennemsnit Pris
Hypnose Terapeut Uddannelse 16 dage Skanderborg 24.800 DKK
Lær at hypnotisere - 2 dages grundkursus 2 dage Flere byer (2) 1.795 DKK-3.495 DKK

Kontakt mig

Kom I kontakt med Hypnose Terapeut Skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontakt

Hypnose Terapeut Skolen

Stærmosegårdsvej 16
5230 Odense M

Telefon: 5191 2867
hypnoseterapeutskolen.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Hypnose Terapeut Skolen

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer

Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Kundecase
Eddi R. Hansen

"At vælge at tage en uddannelse som hypnoterapeut på Hypnoseterapeutskolen, er uden tvivl det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv."

Læs mere
Jane Engelmann

"Den investering jeg har gjort, ved at tage uddannelsen hos Henrik, er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Jeg satte mit liv fri ved at få bearbejdet traumer jeg slæbte rundt på, og kan nu hjælpe mange andre med deres traumer."

Læs mere
Kira Marie Froda

“Som elev hos Henrik er man i de bedste hænder! Han kender sit fag ned til mindste detalje og formår at skabe et trygt rum til åben dialog og spørgsmål på meget professionel vis. Efter bare tre weekender har jeg allerede lært meget mere end jeg havde kunne drømme om."

Læs mere
Jeanette Søgaard

"Jeg er så glad for at jeg tog springet, for ikke nok med at det har givet mig et bedre afsæt i mit daglige arbejde, så har det også personligt hjulpet mig med at blive det menneske jeg er i dag.  Så hvis du vil have en uddannelse hvor det faglige er i højsæde så vil jeg anbefale Hypnoseterapeutskolen”

Læs mere