Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hypnose Terapeut Skolen

Vil du lære hypnose og det at bruge hypnose som terapeutisk metode? Måske arbejde som selvstændig professionel terapeut?

Du starter med et 2 dages grundkursus og derefter kan du fortsætte på uddannelsen til professionel Hypnose Terapeut på Hypnose Terapeut Skolen med 4 moduler á 4 dage.  Med levende undervisning, grundig træning og en udførlig træningsmanual lærer du alt om terapeutisk hypnose og hvordan du kan bruge det. 

Du kan også tage vores grundkursus som Online Video Kursus, hvor du har permanent adgang til videoer med al teori og praktiske demonstrationer. Alt materiale kan downloades. 

Gennem undervisningen, træningssessioner, egenterapi og supervision gennemgår du et forløb med stor udvikling både på det faglige og det personlige plan, så du efterfølgende er 100 % klar til at arbejde professionelt med hypnose terapi - enten på deltid eller fuld tid.    


Vis alle uddannelser afholdt hos Hypnose Terapeut Skolen

Hvorfor vælge Hypnose Terapeut Skolen?

International certificering gennem International Association of Counselors and Therapists

10 år+ erfaring

Både online og fysiske kurser

Uddannelser

Kursus
Psykologi og terapi Længde By Gennemsnit Pris
Hypnose Terapeut Uddannelse 16 dage Give 24.800 DKK
Lær at hypnotisere - 2 dages grundkursus 2 dage Flere byer (2) 1.795 DKK-3.495 DKK

Vis alle

Kontakt mig

Kom I kontakt med Hypnose Terapeut Skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontakt

Hypnose Terapeut Skolen

Stærmosegårdsvej 16
5230 Odense M

Telefon: 5191 2867
hypnoseterapeutskolen.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Hypnose Terapeut Skolen

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer

Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Kundecase
Merete Methea Jul Iversen

"Jeg har ikke fået øvet så meget som jeg har ønsker mig mellem modulerne, men fordi jeg har været igennem en så grundig uddannelse, så har jeg på trods, styr på alle elementerne i en hypnosesession, og føler mig hjemme i dem! Jeg er forundret over hvor godt klædt på jeg faktisk er!"

Læs mere
Allan Stobberup

"Super god uddannelse, seriøst og professionel. Der er god tid til forstå indholdet og til at stille spørgsmål, og man bliver klædt godt på til det man ønsker at bruge uddannelsen til."

Læs mere
Jane Engelmann

"Den investering jeg har gjort, ved at tage uddannelsen hos Henrik, er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Jeg satte mit liv fri ved at få bearbejdet traumer jeg slæbte rundt på, og kan nu hjælpe mange andre med deres traumer."

Læs mere
Birgitte Meinert

“Hypnose terapeut uddannelsen er en meget brugbar og spændende uddannelse, hvor du lærer meget om dig selv, og om hvordan du kan hjælpe dine klienter med at komme videre, med de udfordringer, de møder i deres liv."

Læs mere