Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Extended DISC Team

HR Solutions
Startdatoer
Hadsten
Kontakt for information 
Århus
Kontakt for opstart 
Online
Kontakt for opstart 

Kursusbeskrivelse

Tag kurset Extended DISC Team hos HR Solutions, og styrk dine kompetencer i teamudvikling

Med Extended DISC Team certificeringen får du et bedre overblik over hvorledes du sammensætter eller udvikler de stærkeste og mest effektive teams. Teamanalysen kan anvendes i alle typer af virksomheder, organisationer, teamcoaching og sport hvor teamudvikling og en fælles performance er vigtig for graden af succes.

Dit udbytte af kurset

Via Extended DISC Team Sammensætning og Udvikling opnår du en større forståelse for teamroller og deres indbyrdes samspil. Du bliver i stand til at identificere udviklingsområder i eksisterende teams samt i stand til at sammensætte nye og mere effektive teams.

Du får en øget forståelse for teammedlemmernes styrker og udviklingsområder, plus du bliver selvbevidst om dine egene styrker og udviklingsområder i forhold til eget teamarbejde. Derudover får du en gennemtestet køreplan for teamudvikling på certificeringen.

Certificering

På certificeringsdagene er der stort fokus på at alle føler sig velkomne, og er klar til at byde ind med relevante erfaringer og uddybende spørgsmål. Derfor er vores hold på maximalt 8 personer for at bibeholde nærværet og kontakten, så at alle får chancen for at blive hørt.

Certificeringsforløbet består af 3 steps:

Step 1: E-learningskursus

E-learningskurset består af 5 lektioner + 1 test med derimellem indlagte øvelsesopgaver. Den afsluttende test skal bestås inden certificeringsdagene. E-learningskurset kan gennemføres i dit eget tempo, så du kan logge af og på så mange gange du har lyst.

Step 2: Teamsammensætning

Inden certificeringsdagene skal du ligeledes have fundet et team, som du vil arbejde med. Disse personer skal alle lave en personanalyse, så der kan trækkes en teamrapport.

Step 3: Certificeringsdagen

På certificeringsdagen arbejder vi praktisk med dit team. Resultatet kan eksempelvis være en plan for, hvordan du fremadrettet kan arbejde med teamet. Certificeringen består derudover af en kombination af teori, spil, øvelser og praktiske cases.

Målgruppe

Extended DISC Team certificeringen henvender sig til dig der arbejder med teamsammensætning og udviklingen af denne, og som ønsker en dybere indsigt, nye redskaber samt indgangsvinkler til arbejdet. Dette er både til dig der er leder, intern HR-medarbejder eller ekstern konsulent.

Pris

Kontakt uddannelsesstedet for information om priser.

Om udbyderen

HR Solutions

Løsninger til mennesker lavet af mennesker, tilpasset til individuelle forhold. HR Solutions leverer online HR løsninger og software som giver organisationer redskaberne til at udvikle deres medarbejdere, teams og organisationen. Løsningerne understøtter hele HR processen, heri rekruttering, fastholdelse, udvikling og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Extended DISC Team
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

HR Solutions

Østergade 4, 2. sal
8370 Hadsten

Telefon: +45 70 26 32 25


Få information

Udfyld formularen for mere information om Extended DISC Team

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.