Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Erhvervsrettet testning certificering

HR Solutions
7 lektioner og 1 test
Dansk
Kursus
Online
Startdato: 08-06-2022 - Online

Kursusbeskrivelse

Tag et virtuelt kursus i Erhvervsrettet testning certificering

Erhvervsrettet testning er et kognitivt testværktøj til vurdering af en persons evne til at tænke og lave ræsonnement af sammenfatninger. Dette kan benyttes hos medarbejderen i en udviklingsproces eller kandidaten i en rekrutteringsproces.

Ved at blive certificeret i Erhvervsrettet testning opnår du større indsigt og forståelse for forskellige intelligensformer samt de indbyrdes sammenhænge på kun én dag. Du opnår en forståelse for fordele og ulemper ved henholdsvis høj/lav score, og indblik i vigtigheden af sammenligning med relevante normgrupper.

Certificering 

For at få certificeringen skal du igennem følgende:

Step 1: E-learningskursus

E-learningskurset består af 7 lektioner + 1 test med derimellem indlagte øvelsesopgaver. Den afsluttende test skal bestås inden certificeringsdagene. E-learningskurset kan gennemføres i dit eget tempo, så du kan logge af og på så mange gange du har lyst.

Step 2: Erhvervsrettet test

Inden certificeringsdagene skal du selv, samt have tre ”kaniner”, til at udfylde en erhvervsrettet test. Resultaterne herfra vil blive anvendt som baggrund for træning og feedback på selve certificeringsdagen.

Step 3: Virtuel certificering

Den virtuelle certificering sker over 3 sessioner a ca. 2 timers varighed – inkl. pauser

Dit udbytte af kurset

På en virtuel certificering lærer du som udgangspunkt de samme ting som på en fysisk certificering – med de fordele og ulemper der er i forhold til at være online. Du lærer, hvad hver enkelt deltest giver dig af viden og indsigt, at fortolke i dybden – også ud fra rådata og give tilbagemelding til den analyserede person.

Du bliver certificeret i den nyeste version af FinxS Erhvervsrettet test, så vi giver dig de bedste forudsætninger for at kunne udvikle dine medarbejdere eller rekrutterer den helt rigtige til jobbet. Erhvervsretet test kan med fordel kombineres med Extended DISC Basic, for at nuancere billedet af kandidaten endnu mere.

Certificeringen tager udgangspunkt i de 3 G-faktorer, som blev udviklet af Charles Edward Spearman i 1904. For at blive certificeret i evnetest skal du selv gennemføre de 9 test samt gennemgå et e-learningsforløb. Teorien og resultaterne anvendes som baggrund for træning i feedback på testene, så resultaterne derefter kan sammenlignes med forskellige målgrupper.

Målgruppe

Erhvervsrettet testning anvendes i virksomheder, organisationer og HR-afdelinger, hvor vurdering af evner på forskellige områder er vigtige succeskriterier. Den anvendes derudover også som kompetenceudvikling og i rekrutteringsprocesser.

Pris

Kontakt HR Solutions for information om prisen for et virtuelt kursus i Erhvervsrettet testning certificering.

Om udbyderen

HR Solutions

Løsninger til mennesker gennem 20 år. HR Solutions leverer online HR løsninger og software som giver organisationer redskaberne til at udvikle deres medarbejdere, teams og organisationen. Løsningerne understøtter hele HR processen, heri rekruttering, fastholdelse, udvikling og opfølgning. Herudover certificerer og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Erhvervsrettet testning certificering
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

HR Solutions

Østergade 4, 2. sal
8370 Hadsten

Telefon: +45 70 26 32 25


Få information

Udfyld formularen for mere information om Erhvervsrettet testning certificering

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer