Kursus

Erhvervsrettet testning certificering

HR Solutions, Online
Længde
7 lektioner og 1 test
Pris
5.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
22 juni, 2023 Se detaljer
Uddannelsesform
Online
Længde
7 lektioner og 1 test
Pris
5.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
22 juni, 2023 Se detaljer
Uddannelsesform
Online
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Startdato

1 tilgængelig startdato

22 juni, 2023

  • Online
  • Online

Kursusbeskrivelse

Tag et virtuelt kursus i Erhvervsrettet testning certificering

Erhvervsrettet testning er et kognitivt testværktøj til vurdering af en persons evne til at tænke og lave ræsonnement af sammenfatninger. Dette kan benyttes hos medarbejderen i en udviklingsproces eller kandidaten i en rekrutteringsproces.

Ved at blive certificeret i Erhvervsrettet testning opnår du større indsigt og forståelse for forskellige intelligensformer samt de indbyrdes sammenhænge på kun én dag. Du opnår en forståelse for fordele og ulemper ved henholdsvis høj/lav score, og indblik i vigtigheden af sammenligning med relevante normgrupper.

Certificering 

For at få certificeringen skal du igennem følgende:

Step 1: E-learningskursus

E-learningskurset består af 7 lektioner + 1 test med derimellem indlagte øvelsesopgaver. Den afsluttende test skal bestås inden certificeringsdagene. E-learningskurset kan gennemføres i dit eget tempo, så du kan logge af og på så mange gange du har lyst.

Step 2: Erhvervsrettet test

Inden certificeringsdagene skal du selv, samt have tre ”kaniner”, til at udfylde en erhvervsrettet test. Resultaterne herfra vil blive anvendt som baggrund for træning og feedback på selve certificeringsdagen.

Step 3: Virtuel certificering

Den virtuelle certificering sker over 3 sessioner a ca. 2 timers varighed – inkl. pauser

Dit udbytte af kurset

På en virtuel certificering lærer du som udgangspunkt de samme ting som på en fysisk certificering – med de fordele og ulemper der er i forhold til at være online. Du lærer, hvad hver enkelt deltest giver dig af viden og indsigt, at fortolke i dybden – også ud fra rådata og give tilbagemelding til den analyserede person.

Du bliver certificeret i den nyeste version af FinxS Erhvervsrettet test, så vi giver dig de bedste forudsætninger for at kunne udvikle dine medarbejdere eller rekrutterer den helt rigtige til jobbet. Erhvervsretet test kan med fordel kombineres med Extended DISC Basic, for at nuancere billedet af kandidaten endnu mere.

Certificeringen tager udgangspunkt i de 3 G-faktorer, som blev udviklet af Charles Edward Spearman i 1904. For at blive certificeret i evnetest skal du selv gennemføre de 9 test samt gennemgå et e-learningsforløb. Teorien og resultaterne anvendes som baggrund for træning i feedback på testene, så resultaterne derefter kan sammenlignes med forskellige målgrupper.

Målgruppe

Erhvervsrettet testning anvendes i virksomheder, organisationer og HR-afdelinger, hvor vurdering af evner på forskellige områder er vigtige succeskriterier. Den anvendes derudover også som kompetenceudvikling og i rekrutteringsprocesser.

Pris

Prisen for dette kursus er 5.000,00 kr. ekskl. moms. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Erhvervsrettet testning certificering
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer
Evaluer udbyderen her!
5/5
Tina Brøndum
02 dec 2022
Godt ekstra værtøj i min rekruttering

Har søgt efter et supplement til vores rekrutteringsproces udover Extended DISC - er glad for at få et fleksibelt og stærkt værktøj der er til at forstå

HR Solutions
Østergade 4, 2. sal
8370 Hadsten

HR Solutions -

HR Solutions leverer online HR løsninger og software som giver organisationer redskaberne til at udvikle deres medarbejdere, teams og organisationen. Løsningerne understøtter hele HR processen, heri rekruttering, fastholdelse, udvikling og opfølgning. Herudover certificerer og uddanner HR Solutions medarbejdere i HR-afdelinger...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret