Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Styrkebaseret coaching

Grow2
Individuel længde
Åben uddannelse
Århus
Startdato: Kontakt for startinformation - Århus

Styrkebaseret coaching

Styrkebaseret coaching - til dig der vil være kaptajn i dit eget liv

De fleste af os har masser af drømme og forventninger til fremtiden. Fremadrettede mål, som vi gerne vil nå inden for en given tidsramme. Alligevel kan der være et væld af ting og tanker, der forhindrer os i at tage skridtet. Her kan styrkebaseret coaching sætte skub i udviklingen.

Vi mennesker trives bedst, når vi får lov til, at gøre det vi er bedst til. For at kunne det, er det imidlertid centralt at kende sine egne karakterstyrker og skyggesider. Har du først styr på dine styrker og svagheder, er det lettere at forme og forandre fremtiden i en positiv retning.

Dit udbytte

Styrkebaseret coaching hjælper dig til, at blive mere bevidst omkring, hvordan dine styrker kan hjælpe dig til at opnå en større balance i din hverdag. Styrkebaseret Coaching giver dig et nyt syn på dine styrker, talenter og potentialer, samtidig med at din trivsel forbedres og stressen nedsættes. Hos GROW2 kan du øge din mentale robusthed, og få hjælp til at ændre din adfærd og dine uhensigtsmæssige handlingsmønstre, så du bedre kan nå dine drømme og mål fremadrettet. Din GROW2 coach bliver din katalysator, der hjælper dig med at intensivere din egen læring, indsigt og refleksion. Det giver dig de rette redskaber, så du kan forbedre dine præstationer og forstærke din livskvalitet.

Efter kursus er du klogere på følgende områder:

  • Positiv psykologi og personlige styrker
  • De 24 kardinalstyrker
  • Coaching med styrkebaseret og positivt fokus
  • Styrkeprofilens teoretiske baggrund
  • Din unikke coachingstil som styrkebaseret coach

Hvordan foregår styrkebaseret coaching?

Styrkebaseret coaching er i høj grad en kreativ proces, der på inspirerende vis, kan hjælpe dig tættere på dine ønsker og mål for fremtiden både fagligt og privat. Det er derfor meget individuelt, hvor lang tid der du skal coaches – alt imellem 3-12 måneder.

Hos GROW2 starter vi med en indledende samtale på 1.5 time. Her sættes rammen for coachingforløbet, så du har det fulde overblik fra start til slut. Fokusområder, opbygning, varighed og honorar tilpasses personligt.

Når detaljerne for dit coachforløb er på plads, varer coachingen ofte en time pr. gang. Det forgår oftest hos GROW2 i Aarhus eller i naturskønne omgivelser på Djursland, men det kan også forgå i din virksomhed. Foretrækker du at modtage coaching over telefon, Skype eller web-konference, er det også en mulighed.

Målgruppe

Dette coaching kursus er for dig, der gerne vil blive mere bevidst omkring, hvordan dine styrker kan hjælpe dig til at opnå en større balance i din hverdag.

Praktisk om coaching kurset

Kontakt for pris

IFC Point

Du opnår med dette kursus 16 CCEU point.

"Styrkebaseret coaching" er et modul i Grow2 Master Coachuddannelsen. Men vi udbyder det også, så du kan tage det som et enkeltstående uafhængigt kursus, idet undervisningen er tilrettelagt, så du får det fulde udbytte, selvom du ikke deltager i yderligere moduler.

Grow2

Grow2

Er du på jagt efter en coaching uddannelse og vil udvikle dit lederskab og blive en bedre samtalepartner i forhold til dine kolleger og ansatte? Hos Grow2 booster vi dine kundskaber inden for coaching, og du bliver klædt på til...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til Grow2

Få information

Udfyld formularen for mere information om Styrkebaseret coaching

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Malene Bonderup Wennerlin, Sousc...

"Når du vælger at uddanne dig til coach igennem GROW 2 tager du på dit livs rejse. En helt fantastisk rejse som jeg ikke ville være foruden. En uddannelse som jeg ikke ville tøve et sekund med at anbefale til andre."

Kundecase
Maj-Britt Kreple, Udviklingskons...

"Der er ingen tvivl om, at det værktøj man lærer sig som coach udover at stille åbne spørgsmål er evnen til at lytte og lytte på flere niveauer og følge coachees dagsorden fremfor at følge sin egen."

Kundecase

Du vil måske også være interesseret i: