Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Online Coachuddannelse

Grow2
125 timer
E-learning
Fjernundervisning
29.450 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Online Coachuddannelse

Coachuddannelsen er til dig, der vil mestre professionel coaching på et højt niveau, og som har udfordringer med at deltage i face2face undervisning, måske fordi du er bosiddende udenfor Danmarks grænser, eller bare fordi online undervisning matcher dig bedre.

GROW2 er den første (og indtil videre eneste) danske ICF-certificerede institution, der tilbyder online coaching uddannelse.

Online coachuddannelsen er en tro kopi af den uddannelse som vi afholder face2face. Forskellen er blot, at du at kan blive undervist, mens du sidder hjemme i din egen stue, eller på kontoret. Det bliver lettere for dig, der ikke har mulighed for at møde op til face2face undervisningen, hvad enten du er bosiddende i udlandet, har svært ved at få fri fra arbejde eller blot foretrækker online undervisning.

Vi har en super webkonference platform, der gør at du stadig kan se og interagere med de øvrige kursister. I kan endda stadig “gå i grupper” sammen og få feedback – nøjagtigt som hvis undervisningen foregik i et fysisk rum. Vi mødes blot i et webforum.

Dit udbytte med uddannelsen

Som Coach lærer du at:

  • Mestre rollen som professionel coach på ICF niveau
  • Være fleksibel i brug af coachmetoder og teorier
  • Arbejde med modstand mod forandringer
  • Skabe nye værdifulde vaner
  • At coache interne og eksterne konflikter
  • Skabe en coaching kultur i virksomheden
  • Være lederen som coach
  • Motivere dig selv, din coachee og dine medarbejdere
  • Kommunikere professionelt og fleksibelt

Certificeret online coachinguddannelse på internationalt niveau

Hos GROW2 kan du tage en IFC certificeret coach- uddannelse online. Et valg som giver dig et mærkbart forspring som coach og leder. Du lærer at motivere og udvikle din coachee og dine medarbejdere, samtidig med at du forbedrer dine egne faglige og personlige kompetencer.

De online uddannelser der udbydes hos GROW2 har alle en høj standard og er målrettet erhvervslivet, hvad enten du er leder eller skal benytte coaching i forbindelse med dit erhverv. Du undervises af landets bedste coaches, som alle lever op til de internationale krav, der stilles indenfor certificeret coaching.

Selvom niveauet er højt og internationalt, kan du imidlertid tage uddannelsen og eksamen på dansk.

Undervisningsformen

På alle GROW2 online coachuddannelser, tages der udgangspunkt i læringsstilene action learning. Helt konkret udmønter det sig i teoretiske oplæg, praktiske øvelser og coachtræning med feedback. En lærings-fremmende vekselvirkning imellem praksis og teori.

GROW2 benytter sig endvidere af flipped classroom, hvilket betyder, at du får teorien både som undervisning på video og som trykt materiale. Når vi mødes online modulerne har du læst materialet, set videoerne og forberedt dig. Resultatet af dette er; at du får masser af praktisk coachtræning med grundig feedback når vi mødes. Du har efter endt uddannelse stadig adgang til undervisningsmaterialerne.

Undervisning, teori og træning smeltes derudover løbende sammen med din hverdag og dit arbejdsliv. Det sker blandt andet imellem modulerne, hvor du skal øve coaching, arbejde på dine skriftlige opgaver samt deltage i de planlagte webkonferencer. Derudover skal du coache andre på deres udviklings- punkter og du skal også selv modtage coaching.

Du skal med andre ord bevise overfor dig selv og dine omgivelser, at du i den grad lærer noget hos GROW2. Online uddannelsens høje niveau kræver simpelthen, at du er top motiveret og indstillet på at bruge det tillærte aktivt fra start til slut.

Eksamen og diplom

Hos GROW2 afsluttes online coachuddannelsen med en eksamen, hvor du bliver eksamineret i forhold til de krav, der stilles af ICF for at opnå en ACC-Certificering.

Efter bestået eksamen får du et GROW2 certifikat, der bekræfter, at du har modtaget 125 timers ICF godkendt undervisning (125 ACSTH). Du kan herefter officielt kalde dig GROW2 Certificeret Coach og søge om din ICF certificering (hvilket du først kan, når du har modtaget dine 10 timers mentorcoaching og udført 100 timers praktisk coacherfaring).

Pris

Online coachuddannelse kan købes til en intropris på 29.450 kr. ex. moms. 

Prisen inkluderer Materialer til download, undervisningsvideoer og web-konferencer, hvilket både er tilgængeligt under og efter uddannelsen.
Faglig sparring, 2 timer professionel coaching og 6 timers supervision og 10 timers mentorcoaching, så du lærer mest muligt teoretisk og praktisk.

Om udbyderen

Grow2

Er du på jagt efter en coaching uddannelse og vil udvikle dit lederskab og blive en bedre samtalepartner i forhold til dine kolleger og ansatte? Hos Grow2 booster vi dine kundskaber inden for coaching, og du bliver klædt på til...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Grow2Få information

Udfyld formularen for mere information om Online Coachuddannelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Hanne Alsen, Giver

"Min faglige værktøjskasse som HR konsulent er blevet større, men ikke nok med det, jeg har faktisk fået en enorm værktøjskasse som jeg kan plukke elementer i som sætter mig i stand til at gøre en masse ting jobmæssigt, udover selve det at coache, ting som jeg før kurset ikke følte mig klædt på til. Det giver selvsikkerhed og tiltro til egne evner."

Kundecase
Malene Bonderup Wennerlin, Sousc...

"Når du vælger at uddanne dig til coach igennem GROW 2 tager du på dit livs rejse. En helt fantastisk rejse som jeg ikke ville være foruden. En uddannelse som jeg ikke ville tøve et sekund med at anbefale til andre."

Kundecase