Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Master Coachuddannelse - Positiv Psykologi & Team coaching - ICF Akkrediteret

Grow2
202 timer
Kursus
Århus
Startdato: 02-11-2022 - Århus
36.950 DKK ekskl. moms

Master Coachuddannelse - Positiv Psykologi & Team coaching - ICF Akkrediteret

Master Coachuddannelse - unik og professionel coaching på et højere niveau

Med en Master Coachuddannelse bliver du klogere på coaching i forhold til positiv psykologi og relationer. Ønsker du at få værktøjer inden for styrkebaseret coaching samt teamcoaching og relationscoaching? Så er denne Master Coachuddannelse måske noget for dig!

Dit udbytte

En GROW2 Master Coach uddannelse giver dig som coach mulighed for at udvikle dig indenfor de meget kraftfulde redskaber, metoder og teorier, som styrkebaseret coaching, teamcoaching og relationscoaching er. Du får teori, træning, supervision og mentor coaching, så du mestrer de krav, der stilles af ICF til en PCC certificering.

Master Coachuddannelsen træner dig i at:

  • Mestre rollen som Styrkebaseret Coach
  • Facilitere og agere som Teamcoach og Relationscoach
  • Udvikle high performance teams
  • Udvikle relationer mellem kolleger eller par
  • Konfliktløsning i en nær relation eller et team
  • Coache enkeltpersoner til indsigt og læring i forhold til deres team og relationer
  • Coache på et højt og unikt niveau
  • Skabe motivation hos dig selv, dine medarbejdere, klienter eller kolleger

Uddannelsens indhold

I løbet af uddannelsen arbejder du i dybden med de nye teorier og metoder, der sammen med din coacherfaring udvikler dine coachkompetencer yderligere, så du kan coache på et højt og unikt niveau. Det er coaching, hvor du virkelig får mulighed for at prøve kræfter som Styrkebaseret samt Team- og relations coach i din hverdag. Du vil som GROW2 Certificeret Master Coach og ICF Certificeret Coach kunne gøre en endnu større forskel for dine medarbejdere, klienter og kolleger. Uddannelsen indeholder 3 moduler, 15 webkonferencer, 205 timers ACTP og i alt 125 timer på GROWbasis og 80 timer på Master-forløbet.

ACTP-godkendt uddannelse

GROW2 Master Coach uddannelse der er akkrediteret på højeste niveau hos ICF (International Coach Federation) – det hedder en ACTP godkendt coach uddannelse. Det betyder, at du med dit GROW2 Certificeret Master Coach® certifikat blot skal indsende dette og din opgørelse over dine coachsessioner til ICF, herefter modtager du dit ACC certifikat eller dit PCC certifikat alt efter hvor mange timers coacherfaring du har.

Målgruppe

Coaches der er GROW2 Certificeret Coach®

Har du en anden Coach uddannelse eller en ACC certificering kan du blive optaget som Transfer Student. Det kræver at du har en uddannelse på min. 100 timer og at uddannelsen lever op til ICF krav. Kontakt os for en samtale om din uddannelse kan godkendes.

Eksamen og diplom

Uddannelsen afsluttes med en Grow2 Master-certificering, hvor du bliver certificeret i forhold til de krav, der stilles af ICF til en PCC-certificering.

Certificeringen foregår ved en skriftlig og en mundtlig eksamen. Efter bestået certificering må du kalde dig GROW2 Certificeret Master Coach, og du modtager et GROW2 Master certificeret logo samt certifikat.

Pris

Prisen for denne uddannelse er 36.950 kr. ekskl. moms

Grow2

Er du på jagt efter en coaching uddannelse og vil udvikle dit lederskab og blive en bedre samtalepartner i forhold til dine kolleger og ansatte? Hos Grow2 booster vi dine kundskaber inden for coaching, og du bliver klædt på til...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Forespørgsel efter information

Få svar på dine spørgsmål om Master Coachuddannelse - Positiv Psykologi & Team coaching - ICF Akkrediteret
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinformation til Grow2

Få information

Udfyld formularen for mere information om Master Coachuddannelse - Positiv Psykologi & Team coaching - ICF Akkrediteret

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Hanne Alsen, Giver

"Min faglige værktøjskasse som HR konsulent er blevet større, men ikke nok med det, jeg har faktisk fået en enorm værktøjskasse som jeg kan plukke elementer i som sætter mig i stand til at gøre en masse ting jobmæssigt, udover selve det at coache, ting som jeg før kurset ikke følte mig klædt på til. Det giver selvsikkerhed og tiltro til egne evner."

Kundecase
Malene Bonderup Wennerlin, Sousc...

"Når du vælger at uddanne dig til coach igennem GROW 2 tager du på dit livs rejse. En helt fantastisk rejse som jeg ikke ville være foruden. En uddannelse som jeg ikke ville tøve et sekund med at anbefale til andre."

Kundecase