Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Vibe Møller blev Certificeret forhandler hos Gottleben

"Vibe Møller er ansat hos Haugaard Nielsen Advokater, og hendes dagligdag er fuld af forhandlinger. Hun arbejder med ejendomme i et miljø præget af dygtige og ofte hårde modparter og stort fokus på bundlinjen.

Vibe har altid været god til at forhandle, men følte alligevel, at hun indimellem kom til kort. Hun var nogle gange for ”pæn” og gav for store indrømmelser, og hun følte det generende, når hun mødte det knaldhårde ”nej”, som mange forhandlere nok nikker genkendende til.

Hun besluttede at gennemføre Gottlebens forhandlingsuddannelse, Certificeret forhandler.

Vi fik lov at interviewe Vibe, og hun sagde bl.a.:

Vibe Møller om uddannelsen til certificeret forhandler - læs mere her"Det, jeg havde brug for, var at få nogle redskaber, som jeg kan bruge i hverdagen. Jeg forhandler generelt med personer, som har været mange år i branchen, og som ikke går af vejen for at bruge taktikker og tricks. Jeg har følt, at jeg ikke var stærk nok i de forhandlinger. Ofte vidste jeg ikke, hvordan jeg skulle komme videre. 

Jeg har nu bl.a. lært at komme forbi afvisninger og "nej". Det er blevet meget nemmere for mig at nå mine mål. Uddannelsens øvelser har givet mig fantastisk meget, fordi jeg straks fik at vide, hvad jeg gjorde forkert, og hvad jeg gjorde rigtigt."

Forhandlingsuddannelsen er en åben uddannelse, som finder sted i København. På modul 1 er der maksimalt 12 personer, og på modul 2 og 3 er der maksimalt 8, så det er en meget intensiv træning. Modul 3 slutter med en certificering, hvor du får papir på dine nye kompetencer som professionel og højt kvalificeret forhandler.
Læs mere om Certificeret forhandler - forhandlingsuddannelse

Bestil information


Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Gottleben og høre mere om deres uddannelser.