Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Nu skriver de mere overbevisende

Kurser i skriftlig kommunikation - Nu skriver de mere overbevisendeKurser i skriftlig kommunikation udbydes af mange forskellige kursusfirmaer, og det kan være svært at se forskel på kursusbeskrivelserne.

Hos Gottleben har vi valgt at vinkle kurset, så det handler om overbevisende kommunikation. Vi træner først opbygningen af gode mails og andre tekster, og vi arbejder med sproget. Derefter fylder vi værktøjer på, der gør det skrevne ord meget stærkere og mere gennemslagskraftigt.

En gruppe medarbejdere hos MAN Diesel & Turbo sidder med noget, man kunne kalde møgsager. Det er vanskelige eller vrede kunder, der stiller mere eller mindre rimelige krav, og hvor sagsbehandlingen er kørt fast. Og hvor der skal findes løsninger.

Disse medarbejdere er fødte diplomater. Såvel sproget som forhandlingsevnerne er i top, selvom deres baggrund er teknisk og ikke sproglig.

Trods deres gode resultater var det lederens beslutning at give gruppen et kursus i skriftlig kommunikation. Valget faldt på Gottleben, fordi vores vinkel passer godt til skriftlige forhandinger.

”En stor mundfuld”, sagde de efterfølgende om kurset, men de har taget værktøjerne til sig og ønsker sig nu en opfølgning med endnu mere træning i at skrive overbevisende.
Læs mere om Skriftlig kommunikation - skriv overbevisende

Bestil information


Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Gottleben og høre mere om deres uddannelser.

Få nyheder, trends og insight
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få indblik i uddannelsesmarkedet samt inspiration til kommende kompetenceudvikling!