Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Proceskonsulentuddannelse 1 og 2

Go' Proces
Startdatoer
Århus
28-08-2019  
39.800 DKK
København
02-09-2019  
39.800 DKK

Kursusbeskrivelse

Bliv procesleder hos Go'Proces

Tag Proceskonsulentuddannelsen 1 og 2 hos Go' Proces

Bliv tryg og professionel procesleder. Mange metoder og reflekteret praksis. 2x5 dages efteruddannelse med diplomeksamen på 10 ECTS point. Intensiv læring. 

Hvad går uddannelsen ud på?

På første del, stiller vi skarpt på, hvordan du som procesleder arbejder med mindre grupper. Og du får viden om og træning i grundlæggende kommunikation og facilitering. De fem dage kvalificerer dig til at rammesætte og styre mindre processer med få deltagere. På anden del arbejder vi med processer med større kompleksitet. De varer længere, de har flere deltagere og den organisatoriske sammenhæng er mere kompleks.

Du bliver udfordret på dine konkrete kompetencer og din egen forståelse af dig selv som procesansvarlig. Udfordringen kommer både fra din underviser og de andre deltagere. Vi veksler mellem teoretiske oplæg, forskellige former for debat, gruppedialog og praksistræning. Fokus ligger på at koble modeller, metoder og redskaber til din egen dagligdag. Cases fra deltagernes egne organisationer vil blive brugt aktivt i undervisningen.

Uddannelsen udgør samlet 2 valgfag på Diplom i ledelse (10 ECTS). Du kan selv vælge om du vil gå til diplom-eksamen.

Hvordan foregår undervisningen?

Du arbejder i en studiegruppe og med egne hjemmeopgaver. Den arbejdsform og vores fokus på relationen til virkeligheden, giver dig mulighed for at forankre læringen fra uddannelsen i din hverdag. Underviserne har fokus på din læring og udvikling, så alt, hvad der trænes på uddannelsen, bliver til nyttige pointer for din videre udvikling. Undervisningen varetages af konsulenter med mellem 5 og 15 års erfaring, et stærkt teoretisk fundament og en nysgerrighed på metoder og personlig stil.

Hvad er udbyttet?

Du får afprøvet konkrete arbejdsmetoder og udfordrer teorien ved at:

 • Forberede, afvikle og evaluere større og mindre processer sammen med de andre deltagere
 • Træne dine kommunikative kompetencer – spørge-, lytte- og feedbackteknikker
 • Træne procesbevidst mødeledelse
 • Afprøve værktøjer til at involvere mange medarbejdere
 • Videreudvikle metoder til at håndtere samarbejde på tværs af fagligheder
 • Afprøve hvad den systemiske teori kan tilføre hverdagen
 • Arbejde systematisk med refleksion og læring
 • Samarbejde fortroligt med de andre deltagere på holdet

Målgruppe

Proceskonsulentuddannelse 1 og 2 henvender sig til dig, der skal lede processer på dit arbejde. Du er leder, mellemleder eller har interne udviklingsopgaver. Du kan også være ekstern konsulent med hang til ny inspiration og viden – og måske behov for en opkvalificering.

Eksamen og diplom

Proceskonsulentuddannelse 1 og 2 udgør tilsammen to valgfag i diplom i ledelse. Du kan selv vælge om du vil gå til eksamen.

Pris

Prisen for Proceskonsulentuddannelsen 1 og 2 er 39.800 kr. ekskl. moms

Evt. litteratur skal tilkøbes og der anslås en pris på gennemsnitligt 600 kr.

Prisen omfatter:

 • 10 dages undervisning fra kl 9-15.30 hver dag
 • Rundhåndet forplejning med morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe
 • Evt. inspirationsmateriale tilsendt på mail
 • Go´Proces’ egne værktøjer og metoder uddelt og anvendt

Om udbyderen

Go'Proces

GoProces - specialister i processer, forandring og ledelse

GoProces er et hus fuld af skarpe specialister i processer, forandring og ledelse. Vi arbejder med læring, udvikling, forandringer og adfærdsændringer. Og vi tager altid konkret udgangspunkt i den virkelighed, der omgiver os, vores samarbejdspartnere og vores kursister. Både når...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Go' Proces

Klosterport 4 L, 1.
8000 Århus C


Få information

Udfyld formularen for mere information om Proceskonsulentuddannelse 1 og 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.
Kundecase
Diana Vig Lehmann, Viborg kommune

”Go’Proces kommer ikke bare med en hyldevare. De er knivskarpe på processer og er gode til at gøre det, de selv underviser i.  Så både i forarbejdet og undervejs i forløbet fungerer de som rollemodeller, og det lykkes de med” 

Kundecase
Trine Laursen, Vejle Kommune

”Kurset Proces i Praksis har lært mig, at det ikke er svært og at jeg er god til det. Procesfacilitering behøver ikke at være stort, svært eller kræve lang tids forberedelse”

Kundecase
Louise Skov, Familieafdelingen i...

“Det var en vildt imponerende og dynamisk undervisningsform, hvor afveksling og det at tage læring ind var noget helt andet, end hvad jeg nogensinde havde prøvet før. Så jeg var helt høj i det år, hvor det foregik – det var fedt”

Kundecase
Tage Jørgensen, Skovagerskolen i...

”Når vi samarbejder med Go´Proces handler det i høj grad om konsulenternes evne til ´at tage egen medicin´. Den systemiske tankegang har været den grundlæggende tone i hele forløbet, og konsulenternes evne til at bruge systemisk teori i vores læringsrum, har været inspirerende og skelsættende for vores udbytte af forløbet. De har været undersøgende på skolens behov, de går med energien og tilpasser de enkelte workshops til det aktuelle behov i organisationen”

Kundecase