Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Louise Skov, Familieafdelingen i Syddjurs Kommune

Faktisk anbefaler Louise Skov jævnligt andre at prøve kræfter med uddannelsen:

”Jeg har anbefalet det videre til flere forskellige, især fordi jeg bestemt synes, man får rigtig meget både kendskab til sine egne styrker og svagheder og viden om kommunikation og videndeling. Der er fokus på, hvordan man skaber god læring og gode processer.”

Louise Skov så uddannelsen som et fundament for sin videre udvikling og sit næste naturlige karriereskridt, og hendes tidligere oplevelser med Go’Proces gjorde det naturligt at kontakte dem igen.

”Da jeg blev leder, havde jeg brug for nogle dygtige procesfacilitatorer til at facilitere en proces i forhold til styrkelse af samarbejde og kommunikation i mine teams. Jeg tænkte selvfølgelig straks på Go’Proces. Men det var ikke sidste gang, jeg brugte dem. ”

fortæller Louise Skov.

Louise Skov har særligt en konsulent, som hun har holdt fast i gennem alle årene:

”Trine Teglhus har været gennemgående, og derfor kom jeg naturligt i tanke om hende, da jeg stod og manglede en dygtig ledelsessupervisor for den ledergruppe, som jeg var blevet en del af. I dag tager vores ledergruppe ind til Trine ca. en gang hver sjette uge og bliver kloge på os selv og vores ledelse.”

For Louise Skov betyder det meget, at ledergruppen får adgang til et nørderum, hvor de kan snakke ledelse og finde frem til gode løsninger. Det rum skaber Trine Teglhus.

”Man kan sige, at Trines fornemmeste job er at gøre os klogere på vores nye fag – ledelse. Hver gang vi mødes, har vi typisk en runde, hvor vi lige tjekker ind og finder ud af, hvad der fylder lige nu, og hvordan vi har det hver især.”

Se referencen her
Læs mere om Proceskonsulentuddannelse 1 og 2
Læs mere om Proceskonsulent overbygning
Læs mere om Samskabelse - Kursus i brugerinddragelse
Læs mere om Projektledelse - led mennesker under pres

Bestil information


Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Go' Proces og høre mere om deres uddannelser.