Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Diana Vig Lehmann, Viborg kommune

Vi kan nå endnu bredere ud

En af årsagerne til, at Viborg Kommune ønskede et kortere forløb, var en oplevelse af at have nået mætningspunktet for den store proceslederuddannelse. Samtidig var der stadig efterspørgsel efter en optimering af processuelle kompetencer i organisationen. Resultatet blev et forløb, der både er mere kondenseret og har en bredere appel i organisationen.

”Jeg fulgte med på det første forløb, som blev udbudt til vores PPL – Pædagogisk Praksis og Læring. Det fungerede rigtig godt at få rammesat proceskompetencer hos vores nøglemedarbejdere, der har en koordinerende specialistfunktion.”

– forklarer Diana Vig Lehmann.

Medarbejderne har selv efterspurgt netop processuelle kompetencer, så derfor lå det ligefor at strikke et forløb sammen, der fokuserer på, hvad medarbejderne skal have fokus på i processen – foruden deres faglighed.

”Kombinationen af at bruge rummet og koble deltagernes egen praksis på, i så høj grad som Go’Proces gør, oplever jeg fungerer rigtig godt. Det er selvfølgelig altid op til deltagerne selv at gå hjem for hver gang og vide, hvad man vil prøve af inden næste gang – det kan jo aldrig blive Go’Proces’ ansvar, at man får det gjort – men rammerne er i hvert fald sat for det.”

Vi får meget mere end en hyldevare

Set fra min position i HR, hvor jeg er med til at planlægge de skræddersyede forløb, oplever jeg, at Go’Proces’ konsulent Gustav Friberg har en formidabel evne til at koble sig på vores organisation og forstå, hvad vi efterspørger.

“Gustav investerer meget forarbejde i at sætte sig ind i organisationen og arbejdsflowet i den enkelte afdeling. Det afspejles og adresseres meget tydeligt i undervisningen, at det handler om dem, der er på kursus”

– fortæller Diana Vig Lehmann.

”Go’Proces kommer ikke bare med en hyldevare. De er knivskarpe på processer og er gode til at gøre det, de selv underviser i. Så både i forarbejdet og undervejs i forløbet fungerer de som rollemodeller, og det lykkes de med.”

– afslutter Diana Vig Lehmann.

Se referencen her
Læs mere om Proceskonsulentuddannelse 1 og 2
Læs mere om Proceskonsulent overbygning
Læs mere om Samskabelse - Kursus i brugerinddragelse
Læs mere om Projektledelse - led mennesker under pres

Bestil information


Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Go' Proces og høre mere om deres uddannelser.