Vis finduddannelse.dk som: Mobile

CompTIA Security+ (G013)

Global Knowledge - A Skillsoft Company
Kursus
5 dage
Fransk, Engelsk
Heltid/deltid
Startdatoer
København
22-08-2022  
24.100 DKK
10-10-2022  
24.100 DKK
05-12-2022  
24.100 DKK
Online
22-08-2022  
24.100 DKK
10-10-2022  
24.100 DKK
17-10-2022   (Engelsk)
24.100 DKK

Kursusbeskrivelse

CompTIA Security+ (G013) hos Global Knowlegde

Ønsker du en IT-certificering, der giver dig færdigheder til at udføre centrale sikkerhedsfunktioner og få en karriere indenfor IT-sikkerhed?

CompTIA Security+ er en global IT-certificering, der bekræfter de grundlæggende færdigheder, der er nødvendige for at udføre centrale sikkerhedsfunktioner og for at forfølge en karriere indenfor IT-sikkerhed.

En CompTIA Security+ certificering viser din viden om emner inden for informationssikkerhed i hele branchen, f.eks. systemsikkerhed, netværksinfrastruktur, adgangskontrol, vurderinger og revisioner samt kryptografi og organisatorisk sikkerhed.

Hvad gør Security+ anderledes fra andre IT-certificeringer?

Flere virksomheder og forsvarsorganisationer vælger Security+ end nogen anden certificering på markedet, fordi den validerer grundlæggende sikkerhedskompetencer og opfylder kravene i DoD 8570 compliance. Security+ er en hands-on certificering.

Det er den eneste grundlæggende certificering, der lægger vægt på praktiske færdigheder, hvilket sikrer, at sikkerhedsprofessionelle er bedre forberedt til at løse en bredere vifte af nutidens komplekse problemer. Flere jobfunktioner anvender Security+ til at supplere deres grundlæggende sikkerhedskompetencer, der kan anvendes i flere af nutidens jobfunktioner til at sikre systemer, software og hardware.

Security+ er tilpasset de nyeste tendenser og teknikker og dækker de mest centrale tekniske færdigheder inden for risikovurdering, hændelsesrespons, kriminaltekniske undersøgelser, virksomhedsnetværk, hybrid/cloud-drift og sikkerhedskontrol, som sikrer høj ydeevne på arbejdspladsen.

CompTIA Security+ certificerings eksamen bekræfter, at kandidaten har viden og færdigheder til at vurdere sikkerheden i et virksomhedsmiljø og anbefale og implementere passende sikkerhedsløsninger; overvåge og sikre hybride miljøer, herunder cloud, mobil og IoT; operere med bevidsthed om gældende love og politikker, herunder principper for styring, risiko og overholdelse; identificere, analysere og reagere på sikkerhedshændelser.

Forudsætninger:

Deltagerne skal opfylde følgende krav: Grundlæggende kendskab til Windows og Linux Evnen til at installere grundlæggende netværksapparater og IP-adresseringsbegreber 6-9 måneders erfaring med netværk, herunder med at konfigurere sikkerhedsparametre, anbefales på det kraftigste. 

Kursets formål:

Efter at have gennemført dette kursus vil du være i stand til at:

 • Sammenligne sikkerhedsroller og sikkerhedskontroller
 • Forklare trusselsaktører og trusselsefterretninger
 • Udføre sikkerhedsvurderinger og identificer social engineering-angreb og malware-typer
 • Opsummere grundlæggende kryptografiske koncepter og implementer offentlig nøgleinfrastruktur
 • Implementere godkendelseskontroller Implementer identitets- og kontostyringskontroller
 • Implementere sikre netværksdesign, netværkssikkerhedsapparater og sikre netværksprotokoller
 • Implementere host-, embedded/Internet of Things og mobile sikkerhedsløsninger
 • Implementere sikre cloud-løsninger
 • Forklare databeskyttelses- og databeskyttelseskoncepter
 • Udføre hændelsesberedskab og digital efterforskning
 • Opsummere risikostyringskoncepter og implementer cybersikkerhedsresiliens
 • Forklare fysisk sikkerhed

Målgruppe

Kurset er målrettet personer, hvis arbejdsopgaver omfatter sikring af netværkstjenester, enheder og datafortrolighed i en organisation samt personer, der forbereder sig til CompTIA Security+ eksamen.

Eksamen og diplom

Med CompTIA Security+ certificeringseksamen vil du have bevis på, at du har viden og færdigheder til at vurdere sikkerheden i et virksomhedsmiljø og anbefale og implementere passende sikkerhedsløsninger; overvåge og sikre hybride miljøer, herunder cloud, mobil og IoT; operere med bevidsthed om gældende love og politikker, herunder principper for styring, risiko og overholdelse; identificere, analysere og reagere på sikkerhedshændelser.

Pris

Prisen for kurset CompTIA Security+ (G013) er 24.100,00 DKK Ekskl. Moms.

Om udbyderen

Global Knowledge er verdens førende udbyder af uddannelse inden for it- og teknologi. Vi hjælper enkeltpersoner og organisationer med at opbygge de færdigheder, de har brug for, for at få succes i en verden, der altid ændrer sig. Med et...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om CompTIA Security+ (G013)
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Global Knowledge - A Skillsoft Company

Stamholmen 110, 2. sal
2650 Hvidovre

Få information

Udfyld formularen for mere information om CompTIA Security+ (G013)

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.