Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Triple Lead Auditor

Glaesel HSEQ Management
4 + 3 + 2 dage
Deltid
Kursus
Sorø
36.000 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

lead

Lead Auditor Miljø, Arbejdsmiljø og Kvalitet på samme kursus


Bliv eksamineret Lead Auditor i miljø-, arbejdsmiljø – og kvalietsledelse på ét og samme kursus.

Som følge af den tætte sammenhæng i forhold til opbygningen af de tre standarder er det nu muligt at tilbyde en fælles Lead Auditor uddannelse for disse der giver rigtig god mening

Er der forskel på dette kursus og de andre Lead Auditor kurser man kan deltage i? 
Både ja og nej – kurset her dækker tre standarder, der er hinanden så lig, at det er muligt at gennemgå dem alle samtidigt. Det bliver naturligvis meget intensivt og stiller krav til kursisten om forberedelse og deltagelse. Hertil kommer en udvidet eksamen. Der er ingen tvivl om at deltagerne vil kunne tage hjem med et væsentligt større udbytte på dette kursus end på de traditionelle.

Dit udbytte af kurset

Du kan selvstændigt og professionelt planlægge, gennemføre og rapportere alle typer af audits med et effektivt resultat.

Med afsæt i High Level structure fro ISO standarder, vil du få grundig træning i at gennemføre audit, herunder planlægning, gennemførelse, rapportering, auditor rolle, mødeplanlægning, tjeklister samt håndtering af vanskelige situationer. 

Din underviser

Underviseren på kurset er Kristian Glæsel, der har været formand/Convenor for ISO’s udvikling af den nye internationale arbejdsmiljøstandard som har mange års erfaring med ledelsesstandarder i praksis og undervisning.

Kursusopbygning

Kurset varer i alt 7 dage, men er delt op i to dele. Den første del er på 4 dage, den anden del er på 3 dage. Opdelingen er lavet af hensyn til belastning på hjemmekontor, da kun de færreste kan være væk 7 dage i træk. 

Derforuden er kurset meget intenst, og der er således tid til at reflektere over kurset halvvejs

Målgruppe

Kurset henvender sig til alle systemmiljøansvarlige, ledere, auditorer og personer, som arbejder med ledelsessystemer inden for industri, service og byggeri, og som ønsker en grundig uddannelse inden for auditering af alle tre discipliner. Det kan kun anbefales at man læser de tre standarder grundigt inden fremmøde. Kurset er intensivt, og man skal ikke påregne at kunne nå andet i løbet af ugen.

Eksamen og diplom

Det er et krav, at du deltager aktivt i alle kursusaktiviteterne, og du vil løbende blive bedømt. Du skal bestå den løbende bedømmelse, og kurset afsluttes med en skriftlig eksamen.

Pris

Prisen for triple kurset er 36.000 kroner ekskl. moms. 

Alle vores kurser afholdes også som lukkede firmakurser, der er målrettet jeres behov. Kontakt os for tilbud.

Om udbyderen

Glaesel Akademi

Glaesel Akademi tilbyder kurser indenfor miljø, arbejdsmiljø og kvalitet. Vi hjælper organisationer med at øge deres ydeevne gennem brug af ledelsessystemer og forretnings excellence. Vi tilbyder rådgivning, træning og auditering. Glaesel HSEQ Management arbejder på hele kloden for at hjælpe...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Triple Lead Auditor
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Glaesel HSEQ Management

Landlystvej 1
7000 Fredericia


Få information

Udfyld formularen for mere information om Triple Lead Auditor

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.