Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Opgradering Lead Auditor ISO 45001

Glaesel HSEQ Management
2 dage
Deltid
Åben uddannelse
Oplyses senere
9.750 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Opgradering af allerede erhvervet Lead Auditor uddannelse til Lead Auditor ISO 45001:2018

Få din eksisterende Lead Auditor uddannelse opgraderet til den nye ISO 45001:2018 standard, så du er klædt grundigt på til overgangen, og er opdateret på den nye fælles struktur i ISO ledelsesstandarderne.

Med ansvar indenfor arbejdsmiljø, har du her mulighed for at lære de nye krav at kende, og forstå hvad de betyder for jer i praksis. På kurset lærer du, hvordan arbejdsmiljøindsatsen kan understøtte virksomhedens konkurrenceevne.


Dit udbytte

På kurset vil du få angivet en præcis forklaring af standarden, dens indhold og det udbytte den kan give jeres organisation. Vi vil gennemgå, hvordan I med størst effekt får de enkelte krav implementeret, så de aktivt kan støtte jeres organisation i opnåelsen af jeres mål.

Ved at deltage i kurset får du:

  • Forståelse af indholdet i, og tankegangen bag, ISO 45001.
  • Viden om hvordan overgangen bliver, og hvordan den praktisk kan gribes an.
  • Viden om hvordan I kan gøre ledelsessystemet mere værdiskabende, og bruge muligheden til at opgraderes jeres organisation, så hele organisationen aktiveres og ansvarliggøres i arbejdsmiljøindsatsen.
  • Viden om hvordan man opbygger et ledelsessystem der virker.
  • Kompetencer til at håndtere, implementere og auditere efter ISO 45001:2018, med certifikat på de erhvervede kompetencer.

Formål

Med den nye ISO 45001 er der kommet en ensartethed med andre ISO ledelsesstandarder, som ISO 9001 og ISO 14001. Arbejdsmiljøet bliver dermed knyttet tættere på virksomhedens topledelse og forretningsgang, samt fokuserer mere på bæredygtighed, set i det brede perspektiv.

ISO 45001 er ikke en ny OHSAS 18001, men en helt ny standard, der har en grundlæggende anden tilgang og struktur end OHSAS 18001. Den mulige synergi i et integreret ledelsessystem med ”de tre store ISO ledelsesstandarder” (9001, 14001 og 45001) har aldrig været større.

Underviser

Underviser på kurset er Kristian Glæsel, der har været formand/Convener for ISO´s udvikling af ISO 45001, og/eller anden ledende underviser fra Glaesel Academy, med tilsvarende erfaring med ledelsesstandarder i praksis.

Vi er mere end bare en standard

Hos Glaesel HSEQ Management har vi mange års lederbaggrund, og praktisk erfaring indenfor kvalitet, miljø og arbejdsmiljø. Det gør os i stand til at løfte kravende fra standarderne op til et effektivt og økonomisk fordelagtigt niveau. Vi fortæller ikke kun om kravene i standarden, men giver dig værdifuld viden om, hvordan du i praksis imødekommer kravene, og ikke mindst, hvordan din organisation kan bruge standarderne til at forbedre jeres konkurrenceevne.

Målgruppe

Kurset henvender sig til alle, der har en Lead Auditor uddannelse i en af ledelsesstandarderne forvejen, og ønsker at få denne opgraderet på ISO 45001:2018.


Minimum deltagere: 4 personer – af hensyn til synergi og videndeling mellem deltagerne.

Eksamen og diplom

Kurset indeholder ikke træning i auditteknik, da dette forudsættes som kendt stof fra tidligere Lead Auditor uddannelse. Gruppearbejde og forberedelse om aftenen må påregnes. Kurset afsluttes med en skriftlig eksamen.

Pris

Prisen for kurset er: 9.750 kr. ekskl. moms. 

Alle vore kurser afholdes også som lukkede firmakurser, der er målrettet jeres behov. Kontakt os for tilbud.

Om udbyderen

Glaesel HSEQ Management

Glaesel Akademi

Glaesel Akademi tilbyder kurser indenfor miljø, arbejdsmiljø og kvalitet. Vi hjælper organisationer med at øge deres ydeevne gennem brug af ledelsessystemer og forretnings excellence. Vi tilbyder rådgivning, træning og auditering. Glaesel HSEQ Management arbejder på hele kloden for at hjælpe...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Glaesel HSEQ Management

Landlystvej 1
7000 Fredericia

Telefon: +45 86 511 775
www.glaesel-hseq.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Opgradering Lead Auditor ISO 45001

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.