Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Opgradering Lead Auditor ISO 14001

Glaesel HSEQ Management
5 dage
Deltid
Kursus
Oplyses senere
Startdato: Kontakt for startinformation - Oplyses senere
26.000 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

lead

Opgradering af allerede erhvervet Lead Auditor uddannelse til Lead Auditor ISO 14001:2015

Få din eksisterende Lead Auditor uddannelse opgraderet til den nye ISO 14001:2015 standard, så du er klædt grundigt på til overgangen, og er opdateret på den nye fælles struktur i ISO ledelsesstandarderne.

Dit udbytte af kurset

Du bliver skarp på hvad den nye struktur betyder for jer i praksis, hvad den betyder for auditering af systemet, og på hvordan du bedst understøtter miljøindsatsen i din organisation. Du får gode argumenter for integrering af miljøindsatsen i den samlede forretningsgang, samt værktøjer til prioritering af organisationens miljøindsats.

  • Du får et grundlæggende kendskab til indholdet i ISO 14001:2015, og
  • Du vil være i stand til at bruge standarden i det praktiske arbejde vedrørende både opbygning, vedligehold og auditering af miljøledelsessystem efter ISO 14001:2015.
  • Du får en forståelse for fordelene ved integrerede ledelsessystemer og hvordan ledelsessystemet skaber værdi for organisationen.

Indhold på kurset

Kurset vil give dig en fundamentel forståelse for den nye High Level Structure – den fælles ramme for alle nye ISO ledelsesstandarder. Med baggrund i denne ny struktur er ISO 14001:2015 skrevet med en grundlæggende anden tilgang og struktur end ISO 14001:2004.

På kurset får du opdateret din ”gamle” Lead Auditor uddannelse, så du er klædt på til at håndtere, implementere og auditere den nye ISO 14001:2015.

På kurset vil du få angivet en præcis forklaring af standarden, dens indhold og det udbytte den kan give jeres organisation. Vi vil gennemgå, hvordan I med størst effekt får de enkelte krav implementeret, så de aktivt kan støtte jeres organisation i opnåelsen af jeres mål.

Dertil lærer du, hvordan miljøindsatsen, med den nye struktur, knyttes tættere til organisationens forretningsgang, for dermed at understøtte virksomhedens konkurrenceevne.

Underviser

Underviser på kurset er Kristian Glæsel, der har været formand/Convener for ISO´s udvikling af ISO 45001, og/eller anden ledende underviser fra Glaesel Academy, med tilsvarende erfaring med ledelsesstandarder i praksis.

Vi er mere end bare en standard

Hos Glaesel HSEQ Management har vi mange års lederbaggrund, og praktisk erfaring indenfor kvalitet, miljø og arbejdsmiljø. Det gør os i stand til at løfte kravende fra standarderne op til et effektivt og økonomisk fordelagtigt niveau. Vi fortæller ikke kun om kravene i standarden, men giver dig værdifuld viden om, hvordan du i praksis imødekommer kravene, og ikke mindst, hvordan din organisation kan bruge standarderne til at forbedre jeres konkurrenceevne.

Målgruppe

Kurset henvender sig til miljøansvarlige, ledere, auditorer og personer som arbejder med miljøledelse indenfor industri, service og byggeri, og som ønsker en grundig og kompetencegivende uddannelse indenfor auditering af miljøledelsessystemer.​

Pris

Prisen for dette kursus er 26.000 koner. ekskl. moms. 

Alle vore kurser afholdes også som lukkede firmakurser, der er målrettet jeres behov. Kontakt os for tilbud.

Om udbyderen

Glaesel Akademi

Glaesel Akademi tilbyder kurser indenfor miljø, arbejdsmiljø og kvalitet. Vi hjælper organisationer med at øge deres ydeevne gennem brug af ledelsessystemer og forretnings excellence. Vi tilbyder rådgivning, træning og auditering. Glaesel HSEQ Management arbejder på hele kloden for at hjælpe...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Opgradering Lead Auditor ISO 14001
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Glaesel HSEQ Management

Landlystvej 1
7000 Fredericia


Få information

Udfyld formularen for mere information om Opgradering Lead Auditor ISO 14001

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.