Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Lead Investigator training Course

Glaesel HSEQ Management
3 dage
Åben uddannelse
Fredericia
18.000 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

lead

Lead Investigator

Foretager du virksomhedens ulykkesundersøgelser og har brug for mere viden omkring, hvordan man foretager dem fyldestgørende? Efterforskning af ulykker er bydende nødvendigt for at nedsætte omkostninger og understøtte beredskab, krisestyring og ikke mindst afdække områder med høj risiko. Tag dette training course til Lead Investigator.


Dit udbytte af kurset

Efter endt kursus har du opnået en indgående forståelse af arbejdet ulykkesbehandling og årsagsanalyse set i et bredt perspektiv. Ikke mindst bliver du erhvervet med nye værktøjer til at håndtere ​​de "afvigelser", der bl.a. er nævnt under 10.2 "Hændelse, afvigelse og korrigerende handlinger" i ISO 45001:2018, samt andre ISO ledelsesstandarder.

Når du har gennemført kurset vil du blandt andet have viden om:

  • Hvorfor efterforskning af ulykker er bydende nødvendigt for at nedsætte omkostninger og understøtte beredskab, krisestyring og ikke mindst afdække områder med høj risiko.
  • Hvordan sammensættes et efterforskningsteam (leder efterforsker og team)
  • Betydningen af ​​at topledelsen / C-niveau udformer et "ansættelsesbrev" med klart ansvar og rollefordeling.
  • Indsamling af information, f.eks. dokumentation, interviews, dataindsamling.
  • At forberede en oversigt over begivenheder før, under og efter hændelsen.
  • Analyse af disse fund og identificere årsagen (årsagsfaktorer, rodårsag, handlinger) med rapportdesign.
  • Topledelsesrapportering (resumé)


Indhold på kurset

Kurset tager udgangspunkt i virksomhedens konkurrencesituation og hvor vigtigt det er at sikre en tilbundsgående ulykkes undersøgelse, for netop at understøtte denne situation og ikke svække den.

Få dine eksisterende færdigheder som en undersøger opgraderet baseret på en langt mere dybdegående og struktureret måde, så du er grundigt forberedt på opgaven, når den kritiske og alvorlige ulykke rammer.

Uddannelsen inkluderer gruppearbejde og praktiske øvelser i interviewteknikker, identifikation af årsagsfaktorer (Causal factor) og rodårsagsanalyse (Root Cause) , yderligere vil der kunne forventes hjemmearbejde.


Kurset underviser

Anton Flou vil være underviser på kurset. Anton Flou har været politibetjent i 25 år og efterfølgende arbejdet i Windturbine industrien i forskellige globale virksomheder med flere undersøgelser af alvorlige næsten uheld og ulykker på sit CV.


Vi er mere end bare en standard

Hos Glaesel HSEQ Management har vi mange års ledelsesbaggrund og praktisk erfaring inden for kvalitet, miljø og arbejdsmiljø. Det gør det muligt for os at hæve ISO Mangement-standarderne til et produktivt og økonomisk fordelagtigt niveau. Vi informerer dig ikke kun om kravene i standarden, men giver dig værdifuld viden om, hvordan du opfylder kravene i praksis, og ikke mindst hvordan din organisation kan bruge standarderne til at forbedre din konkurrenceevne.

Målgruppe

Dette kursus henvender sig mod alle, der allerede har træning i en af ​​ISO-ledelsesstandarderne, og som har foretaget ulykkesundersøgelser og ønsker at få denne uddannelse udbygget og ajourført.

Video

Pris

Prisen for dette kursus er 18.000 kroner ekskl. moms.

Prisen er inklusiv hotel og forplejning. 

Om udbyderen

Glaesel HSEQ Management

Glaesel Akademi

Glaesel Akademi tilbyder kurser indenfor miljø, arbejdsmiljø og kvalitet. Vi hjælper organisationer med at øge deres ydeevne gennem brug af ledelsessystemer og forretnings excellence. Vi tilbyder rådgivning, træning og auditering. Glaesel HSEQ Management arbejder på hele kloden for at hjælpe...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Glaesel HSEQ Management

Landlystvej 1
7000 Fredericia

Få information

Udfyld formularen for mere information om Lead Investigator training Course

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: