Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Implementering ISO 45001

Glaesel HSEQ Management
1 dag
Deltid
Kursus
Oplyses senere
3.900 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

implementering

ISO 45001 - Implementering af arbejdsmiljøledelse med succes

Få viden og inspiration om overgangen til den nye arbejdsmiljøstandard. Lær det af manden der har ansvaret for at skrive standarden.

Siden den første OHSAS 18001 kom i 1999 har det været et mål for ”The OHSAS Project Group” at få udgivet en ISO standard på arbejdsmiljø. Det er nu endeligt lykkedes, og ISO arbejder således på snart at lancere sin første standard indenfor arbejdsmiljøledelse.

Udviklingen af ISO 45001 er gennemført med et meget stort fingeraftryk fra både Danmark og Sverige. Fra Danmark sidder Kristian Glæsel for bordenden af den arbejdsgruppe der skriver standarden, og sammen med Sverige sikrer de at sekretariatet holder sammen på alle enderne.

Arbejdet med ISO 45001 nærmer sig sin afslutning og dermed rykker tidspunktet nærmere for afløsningen af den nuværende OHSAS 18001. Hermed vil der komme en ensartethed med andre ISO ledelsesstandarder som ISO 9001 og ISO 14001. Arbejdsmiljøet vil blive knyttet tættere på virksomhedens topledelse og fokusere mere på bæredygtighed set i det meget brede perspektiv.

ISO 45001 er således ikke en ny OHSAS 18001 men en helt ny standard.

Meget er sagt og skrevet om den nye ISO 45001 arbejdsmiljøledelsesstandard og forvirringen har været stor i forhold til både indhold og udgivelses tidspunkt.

Nu er vi ved at lægge sidste hånd på standarden og kan løfte sløret for den rigtige historie om denne standard og den indhold.


Dit udbytte af kurset

På kurset vil du få angivet en præcis forklaring af standarden, dens indhold og af det udbytte den kan giver jeres organisation. Vi vil gennemgå, hvordan I med størst effekt får de enkelte krav implementeret, så de aktivt kan støtte jeres organisation i opnåelse af jeres mål.

Ved at deltage i kurset får du:

  • Viden om den nye fælles struktur i de nye standarder.
  • Indsigt i de vigtigste nyheder i ISO 45001.
  • Svar på hvordan overgangen bliver.
  • Viden om hvordan I kan bruge muligheden nu og gøre ledelsessystemet mere værdiskabende.


Som ansvarlig for arbejdsmiljøet har du her mulighed for at lære de nye krav at kende og forstå, hvad de betyder for jer i praksis.


Underviser

Kristian Glæsel som er formand/convenor for ISO’s udvikling af den nye internationale arbejdsmiljøstandard.

Vi er mere end bare en standard

Hos Glaesel HSEQ Management har vi mange års lederbaggrund og praktisk erfaring indenfor kvalitet, miljø og arbejdsmiljø. Det gør os i stand til at løfte kravene fra standarderne op til et effektivt og økonomisk fordelagtigt niveau. Vi fortæller ikke kun om kravene i standarden, men giver dig værdifuld viden og hvordan du i praksis imødekommer kravene - og ikke mindst, hvordan din organisation kan bruge standarderne til at forbedre jeres konkurrenceevne.

Målgruppe

Kurset henvender sig til personer, der i dagligdagen arbejder med eller ønsker at arbejde med ledelsessystemer indenfor arbejdsmiljø.


Minimum antal deltagere: 4 personer - af hensyn til synergi og videndeling mellem deltagerne.

Pris

Prisen for kurset er: 3.900 kr. ekskl. moms. 

Kurset udbydes også som firmakursus.

Pris for et firma-dagskursus med op til 12 deltagere er 21.200 kr. ekskl. moms (hertil kommer transport, ophold & fortæring).

Om udbyderen

Glaesel Akademi

Glaesel Akademi tilbyder kurser indenfor miljø, arbejdsmiljø og kvalitet. Vi hjælper organisationer med at øge deres ydeevne gennem brug af ledelsessystemer og forretnings excellence. Vi tilbyder rådgivning, træning og auditering. Glaesel HSEQ Management arbejder på hele kloden for at hjælpe...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Implementering ISO 45001
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Find os

Glaesel HSEQ Management

Landlystvej 1
7000 Fredericia


Få information

Udfyld formularen for mere information om Implementering ISO 45001

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.