Intensivt kursus i fremtidsforskning

Future Navigator, i København (+1 lokationer)
Længde
2 dage
Pris
9.990 DKK ekskl. moms
Næste startdato
19 + 26. august 2022 (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
2 dage
Pris
9.990 DKK ekskl. moms
Næste startdato
19 + 26. august 2022 (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Kursusbeskrivelse

Tag på kursus i fremtidsforskning

Din fremtidssans væbner dig til en turbulent tid!

Fang de vigtigste trends - før det er for sent...Fremtiden kommer hurtigere og hurtigere. De sidste års turbulens har rystet mange i deres grundvold: Journalister, politikere, medier, finansverdenen, transportsektoren, turisme, fødevarebranchen, uddannelser og mange flere har mærket nye trends ramme hårdt - på godt og ondt. Men det er kun begyndelsen på en ny epoke, og den epoke kræver nye egenskaber!

Med dette kursus vil du kunne spotte de farlige trends i tide, og se alle de fantastiske muligheder før alle andre. At arbejde med fremtiden skal være inspirerende og givende og ikke et tungt stressmoment, og derfor er Future Navigators teknikker lavet til at passe ind i en travl hverdag. De er plug and play, kræver ingen sved på panden og kan bruges fra dag ét.

Programmet for kurset:

Dag 1: Trendspotting

 • Hands-on træning - du lærer dynamikken i at spotte trends og laver opsætning af et elegant system på alle dine devices, så det er nemt og hurtigt at indsamle observationer 24/7.
 • Design din egen fremtidsforskertype – hvem er du som fremtidsforsker? Hvordan spotter du trends? Du lærer de syv klassiske trendspottertyper at kende og designer din egen futuristiske profil.
 • Buddy-teams – en arbejdsform, hvor du arbejder sammen med en træningsmakker på en helt ny måde. Du har din buddy's ryg, og din buddy har din. Du kan nemlig ikke spotte fremtiden alene, og din buddy skal hjælpe dig med at spotte dine blinde vinkler, "irritere" dig og holde dig på sporet, når det bliver svært og hårdt.
 • Trendspotting – styrker din visionskraft i forhold  til hvordan du observerer, ændrer perspektiv, udfordrer blinde vinkler, jagter tabuer, bliver metodisk nysgerrig, ser mønstre og designer trends - både med fokus på fakta, data og videnskab, men også på følelser, intuition og kunst.
 • Trendkort – metoden til at formulere dine trends kort og præcist og herved oversætte kaos til orden. Trendkortene udgør grundstenene for at trendmappe og designe fremtiden. Og ikke mindst gøre dem interaktive, så andre kan følge dig.

Al undervisning bygger på praktiske eksempler og cases fra virkeligheden, så forvent masser af inspiration og provokation fra dine nye venner i Future Navigator.

Ugen mellem dag 1 og dag 2 står på Trendspotting-træning. Du træner dine fremtidsmuskler på din egen hjemmebane og observerer i dit eget tempo. Du mødes med din buddy live eller online og gennemarbejder dine rå trends. Du får support og ny viden i en lukket, online træningsgruppe.

Dag 2: Design fremtidsperspektiver
Trends skal anvendes. På dag to sætter vi fokus på din skaberkraft. Dine trends sættes i spil i en "future graphic"; en model der på én side samler alt, du skal bruge, i ét fremtidsperspektiv.  Du vil lære at designe adskillige future graphics for dig selv, for virksomheden, for familien og for lige dem, du ønsker.

 • Feedback på trendkort – vi gennemgår alle trends og giver feedback, så alle kan gå hjem med deres helt egne trendkort.
 • Tidsfornemmelse– Du får metoder til og øvelse i at vurdere hvornår fremtiden kommer både i forhold til hastighed og forandringsgrad.
 • Future Graphic – Du skaber dit eget fremtidsperspektiv og et langt tydeligere billede af, hvem du er og hvad, der bliver vigtigt.
 • Fremtidsbaseret Ideudvikling  - Du oversætter trends til nye koncepter, der er lige til at tage med hjem.
 • Next steps – gode råd og hjælpelinie til, hvordan du kommer fra trends og fremtidssans til praktisk virkelighed.

Resultat: Du vil kunne navigere i fremtiden - uden bekymringer!

På Future Navigators todages intensive grundkursus i fremtidssans lærer du teknikkerne, metoderne og systemerne, der gør dig i stand til at navigere i fremtiden og spotte de vigtige trends, som andre ikke ser. Du får et skræddersyet kursusmateriale i hånden og bliver trænet i, hvordan du implementerer trends i din egen og i din organisations hverdag. Du lærer også, hvordan du bruger trends strategisk til at give slip på fortiden og i stedet skabe nye løsninger, produkter, muligheder og åbninger.

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

20. januar + 3. februar 2023

 • Holdundervisning
 • Kolding

19 + 26. august 2022

 • Holdundervisning
 • København

Målgruppe

Kurset er for dig, der har brug for:

- At vide hvilke trends der er vigtige ovenpå Covid-19, men hader lange, dyre rapporter!
- Et nemt og enkelt redskab til selv at se fremtiden, der passer ind i din travle dagligdag!
- Hurtigt at kunne identificere nye tendenser og handle på dem inden det er for sent!
- At gøre fremtiden til en cool vane, uden at det bliver surt ekstra-arbejde!
- At kunne tage en tur med fremtidsmobilen, fordi du er bevidst om, hvor farligt det er at være hjemmeblind!

Praktisk information

Tilmelding

Tilmelding foregår via mail.

Hvornår ved jeg, om jeg er kommet med på kurset?
Når du har sendt en mail til Liselotte, vil du i løbet af 24 timer modtage svar på, om du er kommet med på holdet. Ca. en uge inden kursusstart modtager du en mail med et link til alt kursusmaterialet, som du kan downloade eller studere online.

Tidsforbrug
På undervisningsdage anbefaler de, at du koncentrerer dig 100% om at være tilstede. I ugerne mellem anbefaler de, at du bruger minimum 10 min. hver dag på dig selv og fremtiden. Ekstra materiale til selvstudie kan uddeles efter behov.

Undervisningen
På undervisningsdage starter vi kl. 09.00 og slutter kl. 15.00. De anbefaler, at du tager computer, tablet og/eller telefon med, da du skal bruge et device til at trendspotte på de digitale platforme. Det er dog ikke en forudsætning for at deltage på kurset.

Forplejning
De serverer kaffe og te hele dagen, og i spiser frokost sammen kl. 12. Frokost er inkluderet i prisen, men du er selvfølgelig også velkommen til at medbringe din egen frokost.

Forbehold
Future Navigator forbeholder sig ret til at aflyse eller tilbyde omrokeringer af alle kurser.

Mød dine undervisere

Peter Svarre - Fremtidsforsker

fremtidsforskning

"Vi kommer alle til at leve i en fremtid med tænkende maskiner, selvkørende biler og sværme af droner. Men hvad betyder det for mennesker, samfund, politik og etik. Peter Svarre er fremtidsforskeren, der har evnen til at gøre vores teknologiske fremtid forståelig og håndterbar."

Liselotte Lyngsø - Fremtidsforsker

fremtidsforskning

Liselotte er stifter af Future Navigator. Hun har en uforlignelig evne til at formidle mentale billeder, der får dig til at opleve fremtiden og de spørgsmål, den stiller. Samtidig inspirerer hun folk til at se frem mod nye fælles mål og ikke mindst giver redskaberne til at nå dem. Liselotte har mange års erfaring med at implementere fremtidsforskningens metoder i virksomheder verden over, så glæd dig til at lære fra en af verdens bedste fremtidstrænere.

Pris

Prisen for det intensive kursus i fremtidsforskning er 9.990 kr. + moms. Frokost, drinks og materialer er inkl. i prisen.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Intensivt kursus i fremtidsforskning
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Future Navigator
Linnésgade 25
1361 København

Har du nogensinde følt dig forvirret ift. fremtiden, og ønsket du havde mere overblik?Så er du landet det rette sted. De lærer dig at spotte trends, arbejde med gamechangers, bygge scenarier, skabe overblik via futuregraphics og oversætte fremtiden til nye...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret