Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Længde: 3 uger
Heltid/deltid: Deltid
Kursustype: Åben uddannelse
Sted: Fredericia, Århus
Pris: 7.500 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

EL-dimensioneringskursus

Kender du de nye krav til udførelse af elektriske installationer?

Formål og indhold:

Du og din virksomhed vil efter endt kursus være i stand til at leve op til de nye krav, der gælder pr. 1. juli 2017, hvor den nye Installationsbekendtgørelse Bek. Nr. 1082 træder i kraft.

Derfor vil kurset være centreret omkring den vifte af specifikke dimensioneringskrav, der fremgår af DS/HD 60364 – 52, hvor det vil være nødvendigt at udvikle nye procedurer for dimensionering af især kabler i elektriske installationer.

Ydermere vil kurset berøre de ændringer i DS/HD 60364, der henviser til de grundlæggende sikkerhedsbestemmelser i Bek Nr. 1082 §5 - §16.

For jeres virksomhed betyder kurset, at I fremover vil kunne leve op til de nye lovpligtige krav om dimensionering, som de er formuleret i standardserien DS/HD 60364.

Fremmødedage og fjernundervisning

Af hensyn til kursisternes travle hverdag er kurset tilrettelagt, så der kun er to fremmødedage. 1 dag med fremmøde på Aarhus maskinmesterskole og 2. fremmødedag på Fredericia Maskinmesterskole.

Ind imellem de 2 fremmødeundervisningsdage vil der blive planlagt online undervisning med tilhørende casearbejde. Herefter følger en periode på ca. 3 uger, hvor online undervisning foregår på IKT-platformen Adobe Connect. I denne periode skal kursisterne arbejde med både selvstændige og gruppebaserede cases, og der vil være mulighed for online vejledning – både for grupperne og individuelt. Der vil være grundig introduktion til dette forløb på 1.mødedag og kræver ingen særlige forkundskaber til platformen.

- Forløbet afsluttes med en fremmødedag, hvor gruppernes arbejde præsenteres og debatteres.

Målgruppe

Kurset henvender sig til Maskinmestere, elektrikere og installatører, der har kendskab til dimensionering efter ældre regler og nu søger konkrete færdigheder i dimensionering efter DS/HD 6036.

Pris

Prisen på dette kursus er 7.500 kr. ekskl. moms. 

Om udbyderen

Fredericia Maskinmesterskole - Videncenter for drift og vedligehold

Er alle enheder i din virksomheds produktionsapparat vedligeholdt optimalt?Kan der foretages forbedringer, som skaber økonomisk vinding og forøger konkurrenceevnen?Hvordan ser energi- og miljøforholdene ud? Kan der her foretages ændringer, som betyder noget økonomisk eller samfundsmæssigt? Inden for energioptimering og miljørigtig drift er...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Fredericia Maskinmesterskole - Videncenter for drift og vedligehold

Købmagergade 86
7000 Fredericia

Telefon: 75 92 28 33
www.fms.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om EL-dimensioneringskursus

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.