Styrk selvtillid og gennemslagskraft

Assertionstræning - styrk din selvtillid og gennemslagskraft

Det gør en stor forskel, hvordan du kommunikerer. Hører du til dem der kommunikerer assertivt, har du et lettere liv, både på jobbet og privat. Når du er assertiv får du sagt din mening uden at skabe unødvendige konflikter, og du får overskud til at give plads til forskelle.

Kunsten er blandt andet at finde balancen mellem at sætte dig igennem på en direkte, selvsikker og overbevisende måde – og samtidig vise respekt for den du kommunikerer med. Det kan du lære på Fortunas kursus i assertionstræning.

Hvem deltager?

Assertionstræning er et praktisk baseret kursus for både medarbejdere og ledere som ønsker at arbejde aktivt med egen adfærd og tankemønstre - og derved udvikle sig personligt og skabe positiv forandring.

Udbytte for deltageren

Assertionstræning gør dig bedre til at kommunikere klart og overbevisende. Du lærer at bede om det du har brug for - og sige fra over for det du ikke ønsker. Du øver dig i at håndtere vanskelige situationer og løse konflikter på en ligeværdig måde. Du bliver bedre til at give og modtage feedback. Endelig træner du i at modstå andres pres og manipulation.

Kursets form og emner

Kurset Assertionstræning veksler mellem oplæg og masser af praktiske øvelser hvor du bl.a. får mulighed for at træne ud fra dine egne oplevelser og problemstillinger. Du arbejder med at

  • Få indsigt i dine egne og andres typiske adfærdsmønstre
  • Kende dine personlige rettigheder og håndhæve dem
  • Sige fra – klart og overbevisende
  • Håndtere manipulation og pres fra omgivelserne
  • Bede om det du har behov for
  • Blive en god lytter – lær om aktiv og anerkendende lytning
  • Styrke din evne til at give og modtage kritik og ros konstruktivt
  • Håndter egne eller andres følelser – glæde, vrede m.m.
  • Samtaleteknik og håndtering af konflikter
  • Styrke dit selvværd og din selvtillid.

Udbytte for virksomheden

At kommunikere assertivt er en forudsætning for godt samarbejde. Deltagerne får lettere ved at samarbejde på en måde der både gavner effektiviteten og arbejdsglæden. Udbyttet er en arbejdsplads med mere tilfredse og selvsikre medarbejdere.
Læs mere om Assertionstræning - Assertiv kommunikation

Bestil information


Få information

Kom I kontakt med Fortuna Kurser
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en udbyder på finduddannelse.dk? Du bidrager ved at hjælpe andre med at finde det kursus, der passer dem bedst. Læs venligst vores evalueringspolitik om, hvordan vi godkender og udgiver evalueringer her. 

Download vores evalueringspolitik her