Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Bliv konfliktcoach og konfliktmægler?

Gennemsnit 4,9

Baseret på 24 evalueringer

Katrine Jørgensen, Receptionist, Politikens Redaktion
Det har været et utroligt givende for mig at lære redskaberne i konfliktcoaching og mægling. Det kommer til at påvirke den måde jeg agerer på i verden, og den måde jeg udfører vejledning/rådgivning helt radikalt.
Claus Møller,Copenhagen, Co-founder og coach, Coach House ApS
Pia er super sød til at danse i de udfordringer og cases, som kursisterne gerne ville tale om. Ekstremt behageligt og spændende forløb.
Christina Aunsholt, Senior Agile Coach, Arla IT
Jeg har fået konkrete gode værktøjer til brug i konfliktcoaching og mægling, og jeg har fået konstruktiv feedback på mine coachinger. Det er guld værd. Pia har struktureret undervisningen, så der har været masser af plads til diskussioner, øvelser i coaching sessioner og teoretiske input. Pia er super kompetent og kan gøre teori levende og relev...
Vis alt
Marianne Jørgensen, Specialkonsulent, Københavns Universitet
Meget glad for opdelingen mellem teori og øvelser samt åbenhed og fleksibilitet til kursisternes særlige ønsker. Trods et forholdsvis kort forløb på 3x2 dage giver kurset deltagerne kvalifikationer til at samtale med enkeltpersoner, men også at mægle mellem flere parter. Yderst sympatisk underviser med god humor.
Helle Heesche, skoleleder, Ringsted Ny Friskole
En tilpas blanding af teori og praksis og mulighed for inddragelse af egen erfaringer. Tilegnelse af værktøjer der absolut er brugbare både i det professionelle og private liv.
Marie Thjellesen, Familiekonsulent, VVK / BBU
Inspirerende og afvekslende kursusindhold, som har givet mig en skærpet opmærksomhed/bevidsthed på mit daglige virke med skilsmisseramte forældre.
Kristine Sigurdsen, elev-coach, GUX Nuuk
Det har været en meget udbytterig uddannelse - både indholdsmæssigt samt måden den blev afholdt på.
Camilla Vinum Andersen, lærer, STU Viborg
En god blanding af teori og praktiske øvelser. Lærerigt at kunne få lov at bruge egne cases. Spændende samtaler som har givet anledning til megen refleksion.
Ivan Kisum, Afdelingsleder, Susåskolen, afd. Holsted
Kurset har givet mig en række konkrete værktøjer forud og efter konfliktmægling og en masse øvelse i konfliktmægling.
Nanna Wamberg, AKT- og ressourceperson, Røde Kors
Underviseren var enormt kompetent og inspirerende med en god balance mellem teori og praksis.
Louise Lyngbye, Socialrådgiver, Jobkompagniet Silkeborg
Det har været et utrolig spændende og givende at deltage i kurset. Jeg har fået ny vide, både teoretisk og om mig selv personligt. Derudover har en god underviser og nogle dejlige medkursister, hvor der også har været plads til sjov og ballade.
Anne Sofie Rasmussen, Projektkoordinator/Konsulent, Jobkompagniet Silkeborg
Her ved uddannelsens afslutning føler jeg mig kvalificeret og tryg til at gå ud i verden og praktisere - med et super materiale som "krybestok".
Anni Hedegaard, Afdelingsleder og arbejdsmiljøleder, Skanderborg Kommune
Pia er en fantastisk underviser. Hendes faglige viden er stor og hendes mange års erfaring med coaching og mægling bringer hun i spil på en levende og meget lærerig facon.
Lotte Liljequist, Uddannelseskonsulent, Hvidovre Kommune
Det var "spot on" på mine behov og en værktøjskasse, der kan bruges her og nu.
Lene Funck Petersen, projektleder, Copenhagen Academy for Medical Education and Simulation
Fantastisk dynamisk kursus, hvor praksis i den grad blev sat i fokus. Stor læring på det personlige plan. Trygt læringsmiljø som er en vigtigt faktor for et sådant emne, hvor der trænes/øves i egne oplevede konflikter.
Tina Struve, Dyrlæge, Kopenhagen Fur
Det faglige indhold samt muligheden for at medbringe egne cases, gør at man får arbejdet med teorien i sin egen kontekst. Pia Hardy er både velforberedt og engageret. Meget tilfreds.
Stina Amdi Letvad, Socialrådgiver/boligsocial konsulent, Boligkontoret Danmark
Meget tilfreds. Praksisnært og berigende både i indhold og form.
Bente Krogh, Familiekonsulent, Lolland kommune
Jeg har fået mange gode redskaber, som jeg kan bruge i mit daglige arbejde som familiekonsulent. Der var en fin vekselvirkning mellem teori og praktiske øvelser. Teorien blev formidlet på en både forståelig og kompetent måde.
Charlotte Olesen, HR Consultant, Kosan Crisplant a/s
Jeg kan helhjertet anbefale kurset i konfliktcoaching og -mægling. Pia Hardy er en dygtig formidler, som aktivt involverer deltagerne og skaber mulighed for refleksion og udvikling. Hun har sammensat et kursus med stor faglig tyngde og mange praktiske øvelser, som alle foregår i et trygt rum. Efter blot 6 dage er værktøjskassen godt fyldt op.
Lene Fischermann, Direktør, Tuning8People
Jeg har den 19. maj afsluttet uddannelsen til konfliktcoach og konfliktmægler hos Fortuna Kurser med underviser Pia Hardy. Meget givende og absolut anbefalelsesværdigt, her lærer du virkelig, hvordan du støtter andre i at håndtere konflikter på en konstruktiv måde.
Charlotte Olesen, HR Consultant, Kosan Crisplant a/s
Jeg kan helhjertet anbefale kurset i konfliktcoaching og -mægling. Pia Hardy er en dygtig formidler, som aktivt involverer deltagerne og skaber mulighed for refleksion og udvikling. Hun har sammensat et kursus med stor faglig tyngde og mange praktiske øvelser, som alle foregår i et trygt rum. Efter blot 6 dage er værktøjskassen godt fyldt op.
Henriette Pedersen, Pædagog, Bofællesskab Udviklingshæmmede
Jeg har fået en "værktøjskasse" til at praktisere konfliktcoaching og mægling. Pia Hardy er en dygtig og varm formidler.
Jan Donde, Direktør, Danmarks Gymnastik Forbund
Et meget veltilrettelagt og yderst kvalitetsfuldt forløb med effektiv og empatisk ledelse. Uddannelsen har til fulde levet op til mine forventninger og kan anbefales til andre.
Sasha Lystrup Andersen, Talelærer på Det Kongelige Teater, Speak Performance
Pia Hardy formidler konfliktens iboende kompleksitet på en overskuelig og tilgængelig facon. Jeg er gået fra at være jaget af konflikter til at kunne fange dem selv og opløse dem. Stor tak!