Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Bliv konfliktcoach og konfliktmægler

Fortuna Kurser
Kursus
6 dage
Dansk
Startdatoer
København
12-09-2022 09:00  (Dansk)
19.800 DKK
06-03-2023 09:00  (Dansk)
19.800 DKK
04-09-2023 09:00  (Dansk)
19.800 DKK

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Lær at støtte andre i at håndtere og løse deres konflikter

Ønsker du at forebygge og håndtere konflikter, inden de vokser sig for store og skader både samarbejde, motivation og trivsel? Vil du være fortrolig med de teknikker og metoder, succesrige konfliktcoaches og konfliktmæglere bruger? Så vil denne uddannelse give dig den nødvendige indsigt og praktiske træning i, hvordan du tackler konflikter så gode og holdbare løsninger findes, og relationen mellem alle involverede parter styrkes.

Dit udbytte af konfliktcoach uddannelsen?Konfliktcoaching

På uddannelsen til konfliktmægler og konfliktcoach arbejder du bl.a. med, hvordan du konkret kan støtte parterne i en konflikt med at afdække lagene i deres uoverensstemmelser. Du træner også din evne til at være i konfliktfeltet som upartisk hjælper, der kan støtte parterne i at forhandle sig frem til realistiske og holdbare aftaler.

Du får en komplet gennemgang af Fortuna Kursers konfliktcoaching og konfliktmæglings model. Du træner alle trinene i den konfliktcoachende samtale. Undervejs på uddannelsen vil du få feedback og sparring på dig selv som konfliktcoach og konfliktmægler af underviser og kursusdeltagere.

Det primære fokus er på at støtte andre i at håndtere konflikter, men du vil også opleve, at du styrker din egen personlige udvikling i forhold til at håndtere konflikter, som du selv er part i.

Målet med uddannelsen - få viden og praktisk træning

Målet med uddannelsen er at give dig den nødvendige viden og praktiske træning, så du efterfølgende kan fungere som professionel konfliktcoach og konfliktmægler.

Uddannelsen består af tre moduler af to dages varighed - en intensiv uddannelse på i alt seks dage - med masser af praktisk træning i at mestre rollen som konfliktcoach og konfliktmægler.

Målgruppe

Denne uddannelse til konfliktmægler og konfliktcoach er en praktisk baseret uddannelse for dig, som ønsker at blive bedre til at støtte og vejlede andre i at håndtere og løse konflikter. Du har måske brug for at støtte den ene part i at håndtere konflikten, at fungere som mægler mellem to parter eller at agere som konfliktmægler i grupper. Du kan også selv være påvirket af konflikten og have brug for at få den løst.

Du arbejder fx som leder, projektleder, teamleder, tillidsvalgt, HR-konsulent, konsulent, coach, behandler, rådgiver underviser eller pædagog og du ønsker at støtte medarbejdere, kolleger, borgere, elever i at håndtere konfliktfyldte situationer konstruktivt og ligeværdigt.

Uddannelsen er åben for tilmelding men kan også afholdes som virksomhedskursus.

Eksamen og diplom

På Fortuna Kursers konfliktcoach uddannelse er holdene små. Der vil maks. være 8 deltagere på hvert hold.

Vi arbejder med korte teoretiske oplæg, fælles refleksion og masser af praksis, eksempler og øvelser - alt sammen for at gøre uddannelsen så levende og praksisnær som muligt.

Vi arbejder med deltagernes egne cases, erfaringer og udfordringer og inddrager deltagernes ønsker og behov så meget som muligt inden for den givne ramme.

Der er cirka en måned mellem hvert modul, hvilket muliggør, at stoffet kan bundfælde sig, og det giver dig rig mulighed for at afprøve teknikker og værktøjer fra de intensive dage, så du hele tiden udvikler dig og opnår ny erfaring, som du kan bringe i spil og dele med dine medkursister og underviser.

Efter uddannelsen vil du modtage et diplom som bevis for, at du har gennemført uddannelsen som konfliktcoach og konfliktmægler.

Ja tak - send mere information om uddannelsen

Pris

Prisen for denne konfliktcoach uddannelse er i alt 19.800 kr. ekskl. moms pr. deltager for seks intensive kursusdage.

Firmakursus

Denne konfliktmægler og konfliktcoach uddannelse afholdes også som et firmakursus for en lukket kreds, fx en afdeling eller en udvalgt skare af medarbejdere. Udannelsen kan tilrettes og skræddersys efter virksomhedens behov og ønsker.

Prisen for et lukket firmaforløb er efter aftale.

Om udbyderen

Kurser i kommunikation - åbne og interne kurser

Fortuna leverer kurser, workshops, foredrag og coaching til private og offentlige virksomheder. Vi arbejder bredt med kurser og konsulentydelser inden for kommunikation og erhvervspsykologi, herunder konflikthåndtering, forhandlingsteknik, assertionstræning, effektivitet og planlægning, stresshåndtering, coaching, skriftlig kommunikation, ledelse  m.v. Vi har eksisteret...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Bliv konfliktcoach og konfliktmægler
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Fortuna Kurser

Fortunfortvej 12 A
2800 Kgs. Lyngby

Evalueringer

Gennemsnit 4,9

Baseret på 26 evalueringer

Pia Bech Nielsen, juridisk konsulent, Ledernes Hovedorganisation
Super relevant kursus med yderst kompetent og engageret underviser. Det vil være særdeles nyttigt i mit fremtidige arbejdsliv.
Helle Pia Kirkelund, viceskoleleder, Ringsted Ny Friskole
Jeg har gennemført uddannelserne certificeret konfliktcoach/mægler og certificeret stresscoach, og jeg kan anbefale Pia Hardy. Hun er en dygtig underviser - jeg ville ikke vælge andre. Hun er dygtig til at inddrage sig selv og virkeliggøre problematikker, cases, deltagernes hverdag og behov. Små hold. Meget 'hands-on'. Man får fyldt værktøjskas...
Vis alt
Katrine Jørgensen, Receptionist, Politikens Redaktion
Det har været et utroligt givende for mig at lære redskaberne i konfliktcoaching og mægling. Det kommer til at påvirke den måde jeg agerer på i verden, og den måde jeg udfører vejledning/rådgivning helt radikalt.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Bliv konfliktcoach og konfliktmægler

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,9)
Baseret på 26 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,9)
Baseret på 341 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Bliv uddannet konfliktcoach

Konfliktcoach uddannelsen er en praktisk orienteret uddannelse hvor du lærer at coache andre til at håndtere konflikter konstruktivt, ligeværdigt og målrettet.

Læs mere