Viser 1-20 af 40
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 40
1
2

Kurser i formidling og læring

Du finder her et meget stort udvalg af kurser i formidling og læring. Der er også enkelte uddannelser af længere varighed. Kurserne og uddannelserne henvender sig til alle, der beskæftiger sig med undervisning og formidling, herunder ledere, mellemledere, HR-personale og konsulenter m.fl. De mange kurser afspejler en generel forståelse i samtiden for vigtigheden af god formidling og gennemtænkte læringsprocesser. Det er ikke nok at have et godt budskab eller et højt fagligt niveau, hvis vi ikke formår at formidle det videre, så andre kan tage det til sig.

Vi lærer forskelligt
Der er langt fra den sorte skoles kæft, trit og retning til nutidens overvejelser omkring læringsprocesser. Det er forskelligt, hvordan børn bedst tager information til sig. Nogle har mest ud af den mundtlige kommunikation, mens andre har nemmere ved at huske indholdet, hvis de læser det. En tredje gruppe af børn skal lege sig til det, eller har på andre måder brug for at inddrage deres fysisk for at inkorporere indholdet af undervisningen. Som bekendt er voksne bare børn, der er blevet lidt ældre, og selvom udsvinget i de forskellige læringsstile måske ikke er så stort blandt en gruppe af voksne sammenlignet med en skoleklasse, så er det grundlæggende den samme mekanisme, der gør sig gældende. Forskellige mennesker lærer på forskellige måder.

Også vigtigt i virksomheder
Overvejelser omkring formidling og læring er ikke kun vigtigt i skole- universitets- eller kursussammenhæng, men er i høj grad også en del af moderne virksomheders og organisationers virkelighed. De fleste virksomheder udvikler sig konstant, og der vil derfor hele tiden være et brug for at opdatere eller undervise de ansatte på den didaktisk bedste måde. Se f.eks. sidemandsoplæring.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Relaterede kategorier