Vis finduddannelse.dk som: Mobile

PULS uddannelsen

Foldberg kurser
18 måneder
Dansk
Åben uddannelse
Skive
Startdato: Kontakt for information - Skive
49.900 DKK ekskl. moms

PULS uddannelsen

PULS uddannelse - Personlig Udvikling, Lifesense og Samarbejde

PULS uddannelse - Personlig Udvikling, Lifesense og Samarbejde

Arbejder du med mennesker i din hverdag? PULS-uddannelsen lærer dig at tanke overskud op til både at være noget for dine kolleger, patienter, brugere og – ikke mindst – dig selv! Derfor kan du både bruge PULS-Uddannelsen professionelt og til personlig udvikling.

Uanset dit formål garanterer vi, at både din arbejdsplads og du selv vil opleve værdi af kurset. Du bliver nemlig i stand til at facilitere konstruktive processer på din arbejdsplads, så I sammen kan skabe trivsel og effektivitet.

PULS står for personlig udvikling, Lifesense og samarbejde.

Dit udbytte

Du uddannes til at møde mennesker i øjenhøjde. Give dem enkle og konkrete redskaber. Facilitere medansvar og selvstændighed. Spotte et teams kommunikative udfordringer. Formidle værktøjer som fremmer trivsel og samarbejde. Forebygge stress, og at forvandle konflikt til engagement og ejerskab.

Arbejdspladsens udbytte

Du arbejder undervejs på et projekt, hvor du skal håndtere stoffet og omsætte det til praksis. Det betyder, at uddannelsen både giver dig og din arbejdsplads værdi lige fra starten.

Coaching

Vi følger din udvikling tæt, og mellem kursusdagene er der personlig coaching, så du kan være sikker på at få indarbejdet din nye viden i din hverdag.

Undervisningsform

Der er typisk en undervisningsdag om måneden. Hertil kommer selvstudier og refleksion mellem undervisningsdagene. Uddannelsen bygger på enkle og konkrete redskaber i Lifesense.

Varighed

Kurset løber over 18 mdr. med en undervisningsdag pr. måned – i alt ca. 130 undervisningstimer fordelt på 13 gange - og selvstudie mellem mødedagene.

Personlighedsanalyser fra e-stimate:

Hos Foldberg er vi akkrediteret i at bruge personlighedstests fra firmaet e-stimate. Profilerne kan anvendes ved rekruttering, teamudvikling samt coaching og udvikling. 

Foldberg leverer erhvervsrettede profil-, test- og analyseværktøjer til især medarbejder-, leder- og organisationsudvikling. De personlighdestests, vi benytter os af, er udviklet med afsæt i skandinavisk virksomhedskultur, hvilket betyder, at de er tilpasset det danske marked.

e-stimate blev både i 2015, 2016 og 2017 kåret som Danmarks bedste testleverandør.

Målgruppe

PULS-uddannelsen er målrettet dig, hvis opgave det er at hjælpe medarbejdere eller brugere videre i et konstruktivt arbejdsliv - eller livet generelt. Du kan tage uddannelsen med henblik på et professionelt virke og bruge den i enhver sammenhæng, hvor du arbejder med mennesker, f.eks. i virksomheder, sundhedsvæsenet, psykiatrien, institutioner, på uddannelsessteder, som HR-, TR-, AMR-ansvarlig, leder, socialrådgiver, trivselskonsulent, jobkonsulent, teamchef, behandler osv.

Alle organisationer har brug for personer til at facilitere de gode processer, som danner rammen for effektivitet og trivsel.

Pris

Pris: 49.900 kr. plus moms.

Prisen er inklusiv forplejning, materialer, enkelte overnatninger og coaching mellem mødedagene.

Foldberg kurser

Foldberg kurser

Foldberg Kursers mål er at give dig viden, enkle redskaber og afklaring, så du kan udfolde dit fulde potentiale og trives i dit lederskab, i dit job og - ikke mindst - som menneske. På et Foldberg Kursus arbejder du...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til Foldberg kurser

Foldberg kurser

Sallingsundvej 34
7870 Roslev

Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer

Lotte Mose
(5)
Med PULS-uddannelsen kommer du i dybden. I dybden med dig selv, dine omgivelser og dit liv. Du opnår en dybdegående indsigt i menneskets krop og psyke og får dermed en helt anden tilgang til dig selv og livet omkring dig. Du bliver i stand til at gennemskue de komplicerede mekanismer, der styrer mennesker og får dermed et godt udgangspunkt for a...
Vis alt
Få information

Udfyld formularen for mere information om PULS uddannelsen

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 8 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: