Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Lifesense til virksomheder

Foldberg kurser
Efter din virksomheds behov
Firmakurser
Fjernundervisning

Lifesense til virksomheder

Lifesense til virksomheder

Lifesense til virksomheder

Foldberg Kurser samarbejder med virksomheder og organisationer om kursusforløb med afsæt i konceptet Lifesense (’livskunst’, eller ’mening med livet’). Kurserne handler om trivsel, motivation, kommunikation, samarbejde og om at forebygge stress.

Gennem målrettede workshops for medarbejderne medvirker vi med viden og simple redskaber til at skabe en toptunet organisation, hvor virksomheden får det bedste ud af hver enkelt medarbejder. På den måde skaber I trivsel på virksomhedens bundlinje – både menneskeligt og forretningsmæssigt.

Teoretisk baggrund for Lifesense

Lifesense konceptet bygger bl.a. på teorier fra Platon, Sokrates og Aristoteles til østlige teorier om balance og flow. Derudover bygger Lifesense på konkrete erfaringer høstet siden 1987. Erfaringer, der blandt andet bekræfter, at personlig udvikling ikke kan klares på et hurtigt weekend kursus, selvom det sikkert ville tiltale særligt mange ledere. At ændre tanker og adfærd kræver en proces, hvor man over en periode løbende arbejder med sig selv, hvis effekten skal være varig.

Tilkøb: Personlighedsanalyser fra e-stimate

Hos Foldberg er vi akkrediteret i at bruge personlighedstests fra firmaet e-stimate. Profilerne kan anvendes ved rekruttering, teamudvikling samt coaching og udvikling. 

Foldberg leverer erhvervsrettede profil-, test- og analyseværktøjer til især medarbejder-, leder- og organisationsudvikling. De personlighdestests, vi benytter os af, er udviklet med afsæt i skandinavisk virksomhedskultur, hvilket betyder, at de er tilpasset det danske marked.

e-stimate blev både i 2015, 2016 og 2017 kåret som Danmarks bedste testleverandør.

Målgruppe

Afdelinger, eller hele virksomheden. Kan også laves som foredrag. Workshoppen kan tilpasses og skræddersys. Vi hjælper gerne med at afdække jeres behov og udarbejder herefter et godt tilbud.

Varighed: Hvert kursus tilrettelægges i tæt samarbejde med virksomheden og tager udgangspunkt i jeres behov.

Foldberg udbyder kurser til virksomheder og medarbejdere med følgende forskellige fokus:

  • Trivsel
  • Motivation
  • Kommunikation
  • Stress
  • Samarbejde

Muligheder

Pris

Kontakt venligst chefkonsulent Lise Møldrup og hør nærmere:

Telefon: 30 72 20 11

Foldberg kurser

Foldberg kurser

Foldberg Kursers mål er at give dig viden, enkle redskaber og afklaring, så du kan udfolde dit fulde potentiale og trives i dit lederskab, i dit job og - ikke mindst - som menneske. På et Foldberg Kursus arbejder du...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til Foldberg kurser

Foldberg kurser

Sallingsundvej 34
7870 Roslev

Telefon: 3072 2011
www.foldbergs.dk

Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Gennemsnit 4,3

Baseret på 3 evalueringer

Kristine Nygaard Ledet
(4)
I forbindelse med en ny organisationsstruktur, hvor vi overgik fra grupper til teams, havde vi Foldberg indover til at forestå en fælles teamdag, hvor ansvar, tillid og forandringer blandt andet var på tapetet. Inden selve teamdagen deltog alle i to små workshops, der gav den grundlæggende viden for temaerne. Det var en kobling af fælles forståe...
Vis alt
Kirsten Jensen
(4)
Sjov og lærerig dag hvor teamet blev lidt klogere på sig selv og lærte at det er en god ide at bruge tid på at tænke sig om inden man skrider til handling.
Lene Møldrup Jensen
(5)
Vi fik øjnene op for ny måde at arbejde sammen på og at vi skal være bedre til at sætte tid af til idegenerering, når vi arbejder med nye opgaver.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Lifesense til virksomheder

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,3)
Baseret på 3 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 8 evalueringer
Se alle evalueringer