Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Lederkurser

Foldberg kurser
80 timer
Dansk
Åben uddannelse
Skive
Startdato: Kontakt for information - Skive
39.900 DKK ekskl. moms

Lederkurser

Lederkurser

Foldberg Lederkursus - Vil du udvikle dig til en god leder og et menneske i balance?

Foldberg holder lederkurser for dig, der har modet og er parat til at lægge et arbejde i at udvikle dit fundament, dine kompetencer, din kommunikation og effektivitet som leder - og som menneske.

Kurset løber over et år fordelt på 10 mødegange. Vi kalder det ’slowfood’ for ledere, fordi forandring ikke er noget, du lige fikser og etablerer henover et weekend-kursus.

Til gengæld kan vi garantere dig, at din nye viden, redskaber og indsigt er solidt forankret, og at både du og din virksomhed har opnået større trivsel og effektivitet efter forløbet.


Dit udbytte:

  • Indsigt i egne og andres reaktioner i forskellige situationer
  • Lært at sige ja og nej til det rigtige på de rette tidspunkter
  • Redskaber til at træffe bevidste valg for dig og din virksomhed
  • Træning i at være tydelig og nærværende i din kommunikation
  • Viden om, hvordan du skaber tryghed, trivsel og udvikling for medarbejderne


Netværk:

Du lærer dine medkursister godt at kende undervejs. Derfor får du samtidig en enestående chance for at etablere et godt netværk, som du kan trække på både som leder og personligt længe efter kurset.

Kursusopbygning og principper

Undervisningsform:

Undervisningen veksler mellem teori og praksis. Det foregår både som mentale og praktiske øvelser, hvor fysikken bliver inddraget. Men vi stiller ikke krav til dit helbred og kondital.

Coaching:

Undervejs på kurset følger vi dig tæt og coacher dig mellem mødedagene. På den måde får du med sikkerhed indarbejdet sunde vaner og frigjort tid til nærværende lederskab – og til dig selv.

Vores tidligere kursister fremhæver, at coachingen havde stor værdi i forhold til at indarbejde de nye redskaber og viden i hverdagens praksis.

Varighed:

Foldberg Lederkurser løber over 10 mødegange på et år med tre overnatninger – i alt ca. 80 undervisningstimer.

Personlighedsanalyser fra e-stimate

Hos Foldberg er vi akkrediteret i at bruge personlighedstests fra firmaet e-stimate. Profilerne kan anvendes ved rekruttering, teamudvikling samt coaching og udvikling. 

Foldberg leverer erhvervsrettede profil-, test- og analyseværktøjer til især medarbejder-, leder- og organisationsudvikling. De personlighdestests, vi benytter os af, er udviklet med afsæt i skandinavisk virksomhedskultur, hvilket betyder, at de er tilpasset det danske marked.

e-stimate blev både i 2015, 2016 og 2017 kåret som Danmarks bedste testleverandør.

Lederkursus

Kurser & datoer

Der er plads til max. 15 deltagere på hvert hold. Vi prioriterer højt, at der er tid til hver enkelt deltager - både på kursusdagene og mellem forløbene. Vi sikrer dermed bedst muligt, at teoretisk viden bliver oversat til praktiske færdigheder, som skaber varige resultater hos den enkelte.

Pris

39.900 kr. plus moms.

Prisen er inklusiv coaching mellem mødedagene, forplejning, materialer og tre overnatninger.

Foldberg kurser

Foldberg kurser

Foldberg Kursers mål er at give dig viden, enkle redskaber og afklaring, så du kan udfolde dit fulde potentiale og trives i dit lederskab, i dit job og - ikke mindst - som menneske. På et Foldberg Kursus arbejder du...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til Foldberg kurser

Foldberg kurser

Sallingsundvej 34
7870 Roslev

Telefon: 3072 2011
www.foldbergs.dk

Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Gennemsnit 5

Baseret på 3 evalueringer

Lene Dyhrberg
(5)
En spændende kursusforløb på et kursushold med kursister fra forskellige brancher - men som i dagligdagen møder de samme udfordringer som leder, så jeg fik stort udbytte af sparring og drøftelser på holdet. Kurset havde en god blanding af teori, opgaver og sparring, og gav mig mange værktøjer som jeg kan bruge som leder såvel som på det person...
Vis alt
Gregers Frederiksen
(5)
På Foldbergs leder kursus fik jeg nogen værktøjer til at takle de forskellige situationer man kan komme ud i når folk reagere voldsom ved for eks. vrede eller er kede af det. Det virker rigtig godt og jeg tror nok at 90% af tilfældene viser det sig at det er på grund af nogen misforståelser, for eks. kan opstå når man læser mail, det er ikke alt...
Vis alt
Heidi Fly Christensen
(5)
Jeg har i 2016 deltaget i lederkursus hos Foldberg. Kurset har givet mig utrolig meget både arbejdsmæssigt og privat. Jeg har fået en ro, et overblik og en evne til at søge indsigt så jeg kan agerer optimalt i pressede situationer. Kurset har indfriet mine forventninger fuldt ud og jeg kan kun anbefale det til alle der er interesseret i at udvi...
Vis alt
Få information

Udfyld formularen for mere information om Lederkurser

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 3 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 8 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Mere lederskab. Mindre stress. S...
Jørgen Jacobsen

Kurset har helt klart flyttet mig – jeg tænker over tingene på en mere konstruktiv måde.

Læs mere
Personlig udvikling gør forskellen
Anna Poulsen

”Én af de store forskelle jeg mærker efter at have været på Foldbergs Lederkursus er, at jeg pludselig kan jeg lægge mig på hovedpuden om aftenen og sove i stedet for at tænke på mit arbejde.

Læs mere
Afklarethed og åbenhed giver ove...
Kasper Kristiansen

Lederkurset har givet Kasper Kristiansen gode metoder og værktøjer til specifikke opgaver i virksomheden – som hvordan han forbereder sig optimalt til et møde.

Læs mere
Man skal turde at udfordre sig selv
Thomas Heilskov

Foldberg Lederkursus lærte mig at få arbejdet med mine svagheder, så de i dag er blevet til styrker.

Læs mere