Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Lederkurser

Foldberg
80 timer
Åben uddannelse
Skive

Lederkurser

Lederkursus hos Foldberg

Foldberg Lederkursus

Foldberg holder lederkurser for dig, der har modet og er parat til at lægge et arbejde i at udvikle dit fundament, dine kompetencer, din kommunikation og effektivitet som leder - og som menneske.

Kurset løber over et år fordelt på 10 mødegange. Vi kalder det ’slowfood’ for ledere, fordi forandring ikke er noget, du lige fikser og etablerer henover et weekend-kursus.

Til gengæld kan vi garantere dig, at din nye viden, redskaber og indsigt er solidt forankret, og at både du og din virksomhed har opnået større trivsel og effektivitet efter forløbet.

Dit udbytte:

  • Indsigt i egne og andres reaktioner i forskellige situationer
  • Lært at sige ja og nej til det rigtige på de rette tidspunkter
  • Redskaber til at træffe bevidste valg for dig og din virksomhed
  • Træning i at være tydelig og nærværende i din kommunikation
  • Viden om, hvordan du skaber tryghed, trivsel og udvikling for medarbejderne

Netværk:

Du lærer dine medkursister godt at kende undervejs. Derfor får du samtidig en enestående chance for at etablere et godt netværk, som du kan trække på både som leder og personligt længe efter kurset.

Kursusopbygning og principper

Undervisningsform:

Undervisningen veksler mellem teori og praksis. Det foregår både som mentale og praktiske øvelser, hvor fysikken bliver inddraget. Men vi stiller ikke krav til dit helbred og kondital.

Coaching:

Undervejs på kurset følger vi dig tæt og coacher dig mellem mødedagene. På den måde får du med sikkerhed indarbejdet sunde vaner og frigjort tid til nærværende lederskab – og til dig selv.

Vores tidligere kursister fremhæver, at coachingen havde stor værdi i forhold til at indarbejde de nye redskaber og viden i hverdagens praksis.

Varighed:

Foldberg Lederkurser løber over 10 mødegange på et år med tre overnatninger – i alt ca. 80 undervisningstimer.

Personlighedsanalyser fra e-stimate

Hos Foldberg er vi akkrediteret i at bruge personlighedstests fra firmaet e-stimate. Profilerne kan anvendes ved rekruttering, teamudvikling samt coaching og udvikling. 

Foldberg leverer erhvervsrettede profil-, test- og analyseværktøjer til især medarbejder-, leder- og organisationsudvikling. De personlighdestests, vi benytter os af, er udviklet med afsæt i skandinavisk virksomhedskultur, hvilket betyder, at de er tilpasset det danske marked.

e-stimate blev både i 2015, 2016 og 2017 kåret som Danmarks bedste testleverandør.

Kurser & datoer

Der er plads til max. 15 deltagere på hvert hold. Vi prioriter højt, at der er tid til hver enkelt deltager - både på kursusdagene og mellem forløbene. Vi sikrer dermed bedst muligt, at teoretisk viden bliver oversat til praktiske færdigheder, som skaber varige resultater hos den enkelte.

Pris

39.900 kr. plus moms.

Prisen er inklusiv coaching mellem mødedagene, forplejning, materialer og tre overnatninger.

Foldberg

Foldberg

Foldberg Kursers mål er at give dig viden, enkle redskaber og afklaring, så du kan udfolde dit fulde potentiale og trives i dit lederskab, i dit job og - ikke mindst - som menneske. På et Foldberg Kursus arbejder du...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til Foldberg

Foldberg

Sallingsundvej 34
7870 Roslev

Telefon: 3072 2011
www.foldbergs.dk

Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Lene Dyhrberg
(5)
En spændende kursusforløb på et kursushold med kursister fra forskellige brancher - men som i dagligdagen møder de samme udfordringer som leder, så jeg fik stort udbytte af sparring og drøftelser på holdet. Kurset havde en god blanding af teori, opgaver og sparring, og gav mig mange værktøjer som jeg kan bruge som leder såvel som på det person...
Vis alt
Gregers Frederiksen
(5)
På Foldbergs leder kursus fik jeg nogen værktøjer til at takle de forskellige situationer man kan komme ud i når folk reagere voldsom ved for eks. vrede eller er kede af det. Det virker rigtig godt og jeg tror nok at 90% af tilfældene viser det sig at det er på grund af nogen misforståelser, for eks. kan opstå når man læser mail, det er ikke alt...
Vis alt
Lotte Mose
(5)
Med PULS-uddannelsen kommer du i dybden. I dybden med dig selv, dine omgivelser og dit liv. Du opnår en dybdegående indsigt i menneskets krop og psyke og får dermed en helt anden tilgang til dig selv og livet omkring dig. Du bliver i stand til at gennemskue de komplicerede mekanismer, der styrer mennesker og får dermed et godt udgangspunkt for...
Vis alt
Få information

Udfyld formularen for mere information om Lederkurser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Lederkurser
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 4 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 8 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Afklarethed og åbenhed giver ove...
Kasper Kristiansen

Lederkurset har givet Kasper Kristiansen gode metoder og værktøjer til specifikke opgaver i virksomheden – som hvordan han forbereder sig optimalt til et møde.

Læs mere
Bedre balance mellem privat- og ...
Søren Just

Dette kursus har givet mig en masse. Jeg har lært meget og ikke mindst lært at efterleve det i det daglige.

Læs mere
Det har aldrig gået så godt som nu
Søren V. Andersen

Den oplevelse, der gjorde størst indtryk på Søren under forløbet, var at følge den udvikling, de andre kursusdeltagere gennemgik.

Læs mere
Farvel til den indre kamp
Chanette Nyrup Oksborg

Kurset lært mig at stoppe op og se problematikken an med nye værktøjer. Det har lært mig, at det at sige fra også er en mulighed!

Læs mere