Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Personlig udvikling gør forskellen

Anna Poulsen

 

 

 

Personlig udvikling gør forskellen

Anna Poulsen elsker sit job, og hun anser det mere som en hobby end som et regulært arbejde. Men når man er så passioneret, omkring det man laver, kan det være svært at lægge det fra sig, når man kommer hjem og skal være privatperson, mor og ægtefælle.

”Én af de store forskelle jeg mærker efter at have været på Foldbergs Lederkursus er, at jeg pludselig kan jeg lægge mig på hovedpuden om aftenen og sove i stedet for at tænke på mit arbejde. Det er en helt ny frihed for mig".

Afklarethed giver overskud

"Jeg har genfundet en ny og værdifuld ro og afklarethed i mit liv, fordi jeg har fået lært at strukturere min tid og prioritere mine arbejdsopgaver meget bedre. Gevinsten er, at jeg kan holde stress ude af mit liv og være mere til stede i nuet. Hvis jeg ikke kan være nærværende som leder, hvordan skal jeg så kunne rumme både kollegaer, plejehjemsbeboere og pårørende”, spørger hun?

”Jeg har lært at det er ok, at min dør er lukket, hvis jeg er i gang med at forberede et vigtigt møde, eller jeg skal have bugt med de arbejdsopgaver, der ligger på mit bord. Til gengæld ved mine medarbejdere, at når døren er åben, så kan de altid komme til mig, og så er jeg nærværende og ærlig overfor dem. På den måde viser vi respekt for hinanden og får et meget bedre arbejdsmiljø. Det giver overskud og færre bekymringer til at tage med hjem på hovedpuden!”, siger Anna og griner.

Det handler om at være tro mod sig selv

Anna lægger ikke skjul på at hun mener, at andre offentlige ansatte ville have gavn af at gå på et Foldberg lederkursus. ”Jeg har gået på flere forskellige kurser og uddannelser igennem mit liv indenfor den offentlige sektor. De har været gode og inspirerende, men jeg har manglet en vigtig ting – den personlige udvikling. Det redskab får man ikke som offentlig ansat.

Man kan ind imellem godt blive usikker i det offentlige system – hvem har ansvaret, tør man sige fra En af de vigtigste ting jeg tager med mig fra kurset er, at jeg har lært mig selv at kende helt ud til fingerspidserne. Der er enorm meget styrke i vide hvem man er, hvad man står for og hvilke værdier man vil kæmpe for.

For mig har det betydet, at jeg nu tør tage lederkasketten på og vise mine holdninger fuldt ud. Det handler om anerkendelse af at være tro mod sig selv og kunne være i det. Nu er usikkerhed blevet til selvsikkerhed i stedet for".
Læs mere om Lederkurser

Bestil information


Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Foldberg kurser og høre mere om deres uddannelser.