Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Mere lederskab. Mindre stress. Større respekt

Jørgen Jacobsen

 

 

 

Mere lederskab. Mindre stress. Større respekt

Jørgen Jacobsen havde en helt enkelt forventning om at blive en bedre leder, da han meldte sig til Foldberg Lederkursus. ”Indimellem havde medarbejderne nok givet mig et vink med en vognstang om, at der var plads til forbedringer i min måde at lede på. For du får ikke altid noget godt ud af, at lederen siger skal og sgu. Kurset har helt klart flyttet mig – jeg tænker over tingene på en mere konstruktiv måde. Og det har gjort, at jeg har fået øjnene op for, hvor vigtigt det er at kommunikere præcist med medarbejderne og ikke mindst gøre dem aktive i samarbejdet, så de føler et ejerskab til opgaven og et medansvar. Derfor vil min lederstil stille og roligt blive udviklet i den retning.”

Personlige værktøjer

Man siger jo, at ændringerne skal komme indefra, hvis de for alvor skal have værdi. Og det er da også her, at Jørgen Jacobsen oplever de største ændringer. ”På kurset har vi arbejdet rigtig meget med os selv. Og nogle af de værktøjer, vi har fået, kan jeg også bruge rent personligt. Bl.a. er de med til at dæmpe stressniveauet. Når der kommer ro på, så giver det automatisk et større overskud til at behandle personer og deres arbejde med større respekt”

Det lange træk

Kursets ide og forløb over et år har også haft en positiv effekt på Jørgen Jacobsens udbytte. ”Det lange træk har passet mig rigtigt godt, for det betyder, at der er tid til at arbejde med det, jeg lige har lært. På den måde sætter lærdommen sig bedre fast og bliver hurtigt brugbart i hverdagen.”

Ingen kaffeklub

Med et kursusforløb på et års tid, kunne man tro, at der gik meget kaffeklub i kurset. Men her kan man godt tro om igen. ”Hvis jeg med få ord skal beskrive kurset, så er det intensivt og uden spildtid, selv om vi har haft det sjovt. Og det sætter jeg pris på. Så meget, at jeg har sendt min værkfører på kurset også.”
Læs mere om Lederkurser

Bestil information


Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Foldberg kurser og høre mere om deres uddannelser.