Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Lederkursus lettede ”rygsækken”

Gregers Frederiksen

 

 

 

Lederkursus lettede ”rygsækken”

Frihed er det første, der falder Gregers Frederiksen ind, når han skal beskrive udbyttet af Foldberg Lederkursus. En frihed, der giver overskud og en større tilfredshed med tilværelsen. ”Jeg føler det som om, at den "rygsæk", jeg bar og som var fyldt med erfaringer - gode som dårlige - på en måde er blevet lettere. Jeg har fået bearbejdet en masse af de ting, der lå i rygsækken, på en måde som gør, at de udfordringer, der lå på det personlige plan, er ryddet af vejen og ikke hopper ned i rygsækken igen."

Bedre fokus, effektivitet og dialog

En anden gevinst ved kurset er evnen til at fjerne al "støjen" i hverdagen. "Jeg er blevet bedre til at fokusere på det, der er væsentligt, når jeg arbejder", siger han. "Før i tiden kunne små og ubetydelige ting godt fylde meget i dagsordenen. Det gør de ikke i dag, og det betyder, at vi er langt mere effektive f.eks. når vi holder møder". Man kunne så frygte, at denne effektivitet skete på bekostning af den gode stemning. Men det er ikke tilfældet. Medarbejderne har også mærket ændringen. F.eks. er der en langt bedre dialog til MUV-samtalerne. 

Fra ja til nej - på den gode måde

Gregers havde også en forventning om, at lederkurset kunne hjælpe ham med at sætte mere struktur på sin hverdag. Og det er til fulde blevet indfriet. "Jeg har i dag en helt anden tilgang til opgaverne. Hvor jeg førhen sagde ja til en opgave inden,  jeg fik tænkt mig om – og senere fik tæskene for det – så er jeg i dag ikke bange for at sige nej, hvis jeg vurderer, at opgaven ikke ligger til os."

Alle pengene værd

Har kurset så været investeringen værd? ”Ja. Det er helt sikkert. Faktisk så mener jeg ikke, at det er mange penge i forhold til udbyttet (og ja, jeg var skeptisk før kurset). Vil man gøre noget for sin virksomhed og ikke mindst sig selv, så synes jeg ikke, der er meget at betænke sig på. 
Læs mere om Lederkurser

Bestil information


Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Foldberg kurser og høre mere om deres uddannelser.