Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Færre konflikter. Færre kilo på sidebenene

Per Poulsen

 

 

 

Færre konflikter. Færre kilo på sidebenene

Per Poulsen kan godt lide at sige tingene ligeud, og den indstilling kan ofte føre til, at nogle bliver stødt på manchetterne. ”Jeg så derfor Foldberg Lederkursus som en god mulighed for at lære mig selv bedre at kende og dermed få færre konflikter med mine omgivelser. Og det ser ud til at lykkes. I hvert fald har mine medarbejdere bemærket, at jeg er blevet mindre hidsig og mere overbærende. Mit stressniveau er væsentligt nedsat og det næste personlige mål, jeg har, er, at nedsætte min vægt med 30 kilo – og jeg er godt på vej”.

Negative kunder vendt til positive

Også i forhold til virksomhedens kunder, har Per mærket en forandring: ”De værktøjer, jeg har fået på lederkurset, har også hjulpet mig i konkrete situationer i forhold til kunderne. Det er sket flere gange, at jeg er kommet godt ud af vanskellige forhandlinger, fordi jeg har været ærlig, afklaret og fokuseret i situationen. Selv i situationer, hvor jeg har haft med en meget negativ kunde at gøre, har jeg formået at vende det til noget positivt. I stedet for at blive revet med af den negative stemning.”

En helhedspakke

Hvis Per Poulsen skal beskrive Foldberg Lederkurser med et enkelt ord, vil han kalde det en helhedspakke. ”Jeg har igennem tiden været på andre erhvervslederkurser. Fælles for dem har været, at de er mere snævre i deres indhold. Ofte har de et bestemt tema – f.eks. konflikthåndtering. Dette kursus er en helt anden type. Det er dybt personligt. Tager fat i dig både som leder og som privatmenneske, da det jo hænger nøje sammen. Og så tager kurset udgangspunkt derfra”. 

Lang spændende proces med aha-oplevelser

Personlig udvikling, der skal have blivende værdi, kræver en lang modningstid og er grunden til, at Foldberg Lederkurser løber over et års tid. Men alligevel har Per på intet tidspunkt følt, at det kørte i tomgang. ”Der har været aha-oplevelser undervejs, der lige pludselig gav mening. F.eks. blev jeg på et tidspunkt præsenteret for et analyseværktøj, der nærmest var skræmmende præcis om, hvem jeg er som person”.

Per Poulsen har dog ikke været mere skræmt, end han har sendt to ledende medarbejdere og sin kone, der har et lederjob i det offentlige, på Foldberg Lederkurser.
Læs mere om Lederkurser

Bestil information


Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Foldberg kurser og høre mere om deres uddannelser.