Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Det har aldrig gået så godt som nu

Søren V. Andersen

 

 

 

Det har aldrig gået så godt som nu

"Der er aldrig for sent at lære nyt!". Så klar er udmeldingen fra Søren V. Andersen, der til daglig er dirktør i industrivirksomheden Skanroll A/S, der ligger ved Kjellerup nord for Silkeborg. ”Jeg har igennem de sidste 17 år været direktør for det samme firma. Det har givet mange arbejdsmæssige udfordringer, men nu syntes jeg ærlig talt, at det var på tide at få udfordret mig selv på et mere personligt plan og få ’rusket’ lidt op i mig selv.

Jeg fik anbefalet Foldberg Lederkursus af to personer fra mit netværk, Per Poulsen fra SabetoFLEX og Jørgen Jacobsen fra Hydra-Comp. De talte om kursusforløbet med en sådan begejstring, at jeg tænkte; Hvis to jordbundne vestjyder kunne bruge så farverige ord til at fortælle om et lederkursus, så måtte jeg også prøve det. Det er en af de bedste beslutninger, jeg har truffet for mig selv!".

Slut med at gå i flinkeskole

”Da jeg fyldte 50 lovede jeg mig selv, at det skulle være slut med altid at ’please’ alle andre og i stedet blive god til at sige fra. Og det er jeg blevet efter, at jeg har gået på lederkursus - på den gode måde vel at mærke. F.eks. har mit motto tidligere været, at kunden altid har ret. Den gamle sætning gælder stadig i høj grad, idet vores virksomhed altid bestræber sig på, at have tilfredse kunder. Men jeg har lært at sætte grænser for, hvad der er rimeligt for mig, og hvornår jeg syntes, at ting bliver urimelige. Jeg har lært, at det der ikke er acceptabelt, må man gøre noget ved.

Vi havde bl.a. en kunde som jeg syntes blev for urimelig i sine krav, og derfor var jeg nødt til at melde klart ud og sige stop. Men i stedet for at miste kunden, så fik vi ordren i hus”, siger Søren med et smil og fortsætter; ”Det handler i bund og grund om at vise respekt for hinanden. Melder man klart ud og viser ansvar over for sig selv og andre, så bliver den respekt gengældt. At lære at håndtere ansvar er et af de vigtigste værktøjer, jeg har taget med fra kurset".

Man rykker sig som menneske og virksomheden rykker med

Den oplevelse, der gjorde størst indtryk på Søren under forløbet, var at følge den udvikling, de andre kursusdeltagere gennemgik. ”Man kommer til at kende hinanden rigtig godt, og jeg er virkelig forbløffet over at opleve i hvor høj grad, folk formår at rykke sig som mennesker. Som jyde er jeg for beskeden til prale med min egen personlige udvikling gennem kurset, men jeg kan sige én ting – det er aldrig gået så godt for virksomheden, som det går lige nu!”
Læs mere om Lederkurser

Bestil information


Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Foldberg kurser og høre mere om deres uddannelser.