Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Bedre balance mellem privat- og arbejdsliv

Søren Just

 

 

 

Bedre balance mellem privat- og arbejdsliv

Søren Just er en af den slags mennesker, der ikke kan leve uden udfordringer. Selv om han i 23 år har haft sin egen blomstrende landbrugsvirksomhed, så er der altid plads til forbedringer.

Ændret ledelsesstil

”I Torsmark har vi en forholdsvis lille organisation, hvor vi har 4 nøglemedarbejdere med hvert sit ansvarsområde. Derfor er det ekstremt vigtigt, at vi kan ”performe” sammen. Foldberg Lederkursus har været med til at gøre mig bedre på det ledelsesmæssige plan. Min søn har bl.a. bemærket, at jeg her i foråret – hvor vi altid arbejder på højtryk – har været anderledes i min ledelsesstil. Han har oplevet, at jeg bevidst har trådt et skridt tilbage, været mere reflekterende og overladt initiativet mere til andre.

Balance

Lederkurset har også handlet om at kunne skabe en god balance mellem arbejdsliv og privatliv. Især kan det være en udfordring i en landbrugsvirksomhed, da de to ”verdener” her er tæt integreret. Kurset har givet mig nogle redskaber til at skabe og opretholde denne balance”.

Et ”need-to-have-kursus”

For Søren Just har kurset bestemt været investeringen værd. Hans forventninger er blevet indfriet - og mere til. ”Hvis man på forhånd har lidt fordomme mod denne type udviklingskurser, så vil jeg klart opfordre til at gemme dem væk. Jeg vil betegne kurset som et ”need-to-have-kursus”. Vi ved alle, hvor svært det kan være at ændre på indgroede vaner. Dette kursus har givet mig en masse. Jeg har lært meget og ikke mindst lært at efterleve det i det daglige. Og endnu vigtigere: jeg har lært mig selv meget bedre at kende. 
Læs mere om Lederkurser

Bestil information


Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Foldberg kurser og høre mere om deres uddannelser.