Viser 1-20 af 47
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 47
1
2
3

Er du dygtig til tal? Tag et finanskursus! 

Søger du et finans kursus, der kan give dig ny viden og værktøjer på området? Med et af de listede finans kurser kan du styrke dine kompetencer inden for finansiel rådgivning eller risikostyring. Du kan også tage en uddannelse inden for finans, f.eks. en akademiuddannelse eller en masteruddannelse. Klik på det kursus eller den uddannelse, du finder interessant og læs mere eller send en forespørgsel direkte til udbyderen.

En finansuddannelse eller kursus indebærer at lære om de økonomiske og finansielle aspekter af virksomheder og organisationer. Dette inkluderer ofte studiet af økonomisk teori, investering, økonomiske modeller, regnskab, skattelovgivning, finansiel analyse og planlægning. Formålet med en finansuddannelse er at give eleverne de nødvendige færdigheder og viden til at analysere og forstå økonomiske og finansielle data og træffe informerede beslutninger.

Finanskurser

Den finansielle branche i udvikling

Overordnet for branchen er der en tendens til, at gamle mønstre bliver brudt op. Den traditionelle opdeling mellem f.eks. banker og private virksomheder er i opbrud med internetgiganter som PayPal, Google og Amazon, som selv tager sig af onlinebetalinger, hvilket gør et stort indhug i de traditionelle betalingsselskabers tidligere monopol på området. I visse lande står teleselskaberne via mobil betalinger for op mod halvdelen af landets samlede transaktioner.

Finansielle crowdfunding-platforme, peer-to-peer lending, social banking, alternativ finansiering og sågar private møntenheder som Bitcoin er andre nyskabelser i en omvæltningernes tidsalder, som åbner op for utraditionel tænkning og nye typer af personligheder inden for den økonomiske og finansielle verden.

Hvem er et finans kursus for?

Kurserne retter sig dels mod ansatte i den egentlige finansielle sektor som banker, realkreditinstitutioner, forsikringsselskaber og investeringsselskaber, men også den gruppe af ansatte i private virksomheder eller inden for det offentlige, som tager del i organisationens økonomiske og finansielle beslutninger, f.eks. direktører, regnskabschefer, account managers, revisorer, jurister og mange flere.

For unge og andre interesserede, der ønsker en karriere inden for investering og finansiering, kan den 3-årige akademiuddannelse i finansiel rådgivning være en god døråbner, som efter endt uddannelse giver mulighed for ansættelse som finansiel kunderådgiver i pengeinstitutter, revisionsfirmaer, realkreditinstitutioner og ejendomsmæglerfirmaer m.fl. Herfra er der rig mulighed for videre karriereopstigning via kurser og efteruddannelser.

På uddannelsen får du både faglig viden og praktisk indsigt, som gør, at du kan arbejde inden for områder som fx økonomisk analyse, investering, finansiering og regnskab. 

Lige meget hvilken type finans kursus du vælger, og på hvilket niveau, vil du opnå nye kompetencer og viden, som du kan tage med tilbage til dit arbejdsliv, og implementere i dine arbejdsopgaver.

Hvor kan du tage en finanskursus? 

Der er forskellige udbydere, som tilbyder kurser og uddannelser, der berører det finansielle aspekt. Du kan blandt andet tilmelde dig et kursus eller en uddannelse hos: 

  • Copenhagen Business School 
  • Erhvervsakademi MidtVest
  • PwC Academy
  • Cphbusiness
  • Erhvervsakademi Dania 
  • UCL

… og en håndfuld flere udbydere! Hertil har du mulighed for at læse i følgende byer rundt i Danmark: 

  • Odense 
  • Vejle
  • Silkeborg
  • København 
  • Herning
  • Frederiksberg

Alternativt kan du også tage uddannelsen eller kurset online, hvis dette passer bedst til din hverdag og din indlæring. 

Hvor meget tjener en finansmedarbejder? 

Det afhænger af en række faktorer, herunder erfaring, uddannelsesniveau, branche og geografi. En nyuddannet finansmedarbejder kan forvente at tjene mellem 25.000 og 35.000 DKK om måneden, mens en mere erfaren finansmedarbejder kan tjene op til 70.000 DKK eller mere. Derudover kan bonusser og incitamentsprogrammer også påvirke en finansmedarbejders indkomst.

Hvis du er blevet fristet til at tage et kursus eller en uddannelse inden for finans, så gennemse listen ovenfor og find det, der niveaumæssigt, prismæssigt og geografisk passer bedst til dig! 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Relaterede kategorier