Det siger deltagerne om Feicon

Det siger deltagerne om kurser fra Feicon

"Feicon har været uhyre dygtig til at skære processen til, således at vi kunne fokusere på alt det væsentlige og relevante. Procesforløbet har været meget struktureret, hvilket har betydet at vi kunne udnytte egne ressourcer optimalt.

Endelig gjorde Feicon en del ud af at sætte sig grundigt ind i vores forretningsidé, som selvfølgelig har resulteret i et meget konstruktivt og effektivt implementeringsforløb, men endnu vigtigere, så har Feicon på grundlag af denne indsigt givet os inspiration til nye udviklingsveje og udviklingsmuligheder…

...Det er jo altid en fornøjelse at samarbejde med en partner, der siger tingene lige ud, og som også har en klar og tydelig holdning, og ikke er bange for at udtrykke den. Vi har oplevet samarbejdet som værende særdeles konstruktivt og udbytterigt. Vi har hele tiden haft følelsen af, at vi kunne ”læne os tilbage” – at vi var i særdeles trygge hænder. Dermed ikke sagt, at der ikke var noget at lave…"

Erik Karlsson, MoveOn Partners

______________________________________________________

"Implementeringsprocessen har stort set svaret til vores forventninger, og Poul har kunne bidrage med fine analyser og input til forbedring af strukturer og hele organisationen som helhed…

... Poul har bidraget med nogle skarpe vurderinger af mennesker, kompetencer og strukturer, og har en fin indføling med hvor skoen trykker."

Henrik Holming Werner, Anchersen Aps

______________________________________________________

"Vi blev første gang ISO9001 certificerede i 1995 og har sidenhen mindst én gang årligt haft besøg af det certificerende organ. I 2008 gennemførte Poul Feilberg over to dage en audit, der på samme tid var kritisk, konstruktiv og nyskabende. I en åben dialog blev vi således påvirket til at leve op til vore egne høje ambitioner og bl.a. derigennem at skabe et kvalitetsløft.

Poul Feilberg var en begejstret observatør, der med vedholdende, fair og begrundet kritik hjalp kvalitetsprocessen i mål på et højere niveau."

René Andersen, MAGNEMAG A/S

______________________________________________________

"Kan personligt rekommandere Feicon, og da træningen foregår med kun op til 8 personer, er det derfor meget individuel undervisning. Eleven vurderes effektivt hen ad vejen, hvor der kan blive sat specielt fokus på firmaet eller de eventuelle personlige behov.

...Specielt undervisningsmaterialet er med supergode eksempler fra det virkelige liv, blandet med ekstra krydderier som underviser selv har oplevet. Det ekstra plus er at, da der kun er op til 8 kursusdeltagere, vil du/I få en supergod sparring med både underviser og de andre kursister.

...Som sagt jeg har kun godt at sige om Feicon som Lead Auditor underviser, og derudover giver de også en kanon forplejning af kursisterne. Mange venlige hilsener en meget tilfreds kursist"

Peter Schneider, Siemens Wind Power A/S

______________________________________________________Læs mere om Feicon

Bestil information


Få information

Kom I kontakt med Feicon
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en udbyder på finduddannelse.dk? Du bidrager ved at hjælpe andre med at finde det kursus, der passer dem bedst. Læs venligst vores evalueringspolitik om, hvordan vi godkender og udgiver evalueringer her. 

Download vores evalueringspolitik her