Feicon

i København (+ 6 lokationer)
Få mere information om udbyderen

Feicon

Feicon - Vi viser vejen

Feicon - din udbyder af kurser og konsulentbistand

Feicon ApS blev etableret i 1996 som konsulentvirksomhed inden for kerneområderne kvalitet, miljø og arbejdsmiljø. Med vores mange årige erfaring og kompetence inden for vores kerneområder, sikres et samarbejde som er præget af høj faglighed med et særligt fokus på den enkeltes behov og erfaring. Vi er kendt for at gøre tingene enkle og undgå unødvendige arbejdsgange.

Uddannelse af personale på alle niveauer har en høj prioritet hos os, og vi tilbyder derfor en pallette af kursusmuligheder for alle typer medarbejdere inden for miljø, kvalitet og arbejdsmiljø. 

Certificeret gennem DNV GL

Vi har siden 2003 samarbejdet med DNV GL om udførelse af 3. parts audits og om afholdelse af kurser. Vi er derfor bekendt med standarderne såvel fra implementeringssiden som fra auditorsiden.

Alle vores kurser er opbygget med udgangspunkt i DNV GLs høje kvalitetsniveau og undervisernes mange års undervisningserfaring. Kurserne er tilrettelagt efter moderne pædagogiske undervisningsprincipper, med fokus på eksempler, storytelling, gruppearbejde, rollespil og spændende, utraditionelle øvelser.

Kurser, der møder din organisations behov

Vores udbud af kurser er skræddersyet til at møde din organisations mange forskellige behov i forbindelse med ledelsessystemer, eksempelvis når auditorer, ledere og andre relevante medarbejdere skal klædes på med de rigtige ISO kompetencer.

Vores vision, mission og værdier

I Feicon ønsker vi at være det naturlige valg, når kvalitet og social ansvarlighed værdsættes. Vi tilstræber den højeste kvalitet i vores service, kurser og organisation, og vi stræber efter et bæredygtig og ligeværdigt samfund. 

Vi brænder for vores virksomhed, koncept og idéer, og vi tror på, at vi kan skabe vedvarende forandringer og gøre en forskel for vores kunder og for dig. 

Åben uddannelse eller firmakursus - hvad passer dig?

Vælg mellem en fast række åbne kurser eller individuelt tilrettelagte kurser, målrettet din organisations ønsker og behov. Vi udsteder altid personlige kursus- eller eksamensbeviser.


Vis alle uddannelser afholdt hos Feicon

Uddannelser

Video

Kontakt mig

Få information

Kom I kontakt med Feicon
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Kontakt

Feicon

Wihlborgs Konferencecenter
Lautrupvang 8
2750 Ballerup

Telefon: +45 3672 0238
Mobil +45 6012 7273
www.feicon.dk


Evalueringer

Gennemsnit 4,7

Baseret på 67 evalueringer
Evaluer udbyderen her!
5/5
Dana-Seals
12 feb 2024
Super godt kursus for alle!

Underviseren, Poul, har et super emne til at gøre et tungt ISO standard til let forståeligt baseret på sin mange års erfaring på feltet! Han er meget pædagogisk og har god situa...

Vis alt
4/5
Signe
20 okt 2021
Dybdegående og teoretisk stærkt

God teoriforståelse, ønskede flere gruppeopgaver til at skabe mere aktiv deltagelse i undervisningen

5/5
Heidi S. Vikke
22 sep 2021
Veltilrettelagt, og yderst relevant kursus!

Feicon levere et veltilrettelagt og yderst relevant kursus, hvis du står foran en ISO-certificering. Kan kun give min varmeste anbefaling.

Sponsoreret