Feedwork

i København (+ 1 lokationer)

Feedwork

Coaching

Feedworks formål er at hjælpe mennesker til at kunne formidle, hvad de har på hjerte. Det gør vi gennem træning og praksisorienterede uddannelser i feedback og coaching. Formidling af viden, observationer, følelser og holdninger videre til kollegaer, chefer og kunder er absolut centralt for et hvert menneske i en organisation.


Vores baggrunde som officerer i Forsvaret og atleter i elitesport sætter præg på vores uddannelser ved at være meget praksisorienterede og målrettede. Denne kombination af målrettethed, praktiske værktøjer og de mere bløde og kommunikative redskaber, gør at vores kursister oplever at deres nyerhvervede kompetencer bliver lettere at anvende i hverdagen. 

De sidste 3 år har Feedwork trænet og uddannet flere tusinder medarbejdere fra både danske og internationale virksomheder i feedback lige fra organisation implementeringer af en feedback-kultur til små teams, som ønsker at sætte feedback på agendaen. Feedwork afholder både åbne og lukkede kurser. 

Vis alle uddannelser afholdt hos Feedwork

Uddannelser

Kursus
Arbejdsmiljø Længde By Gennemsnit Pris
4 timers feedback workshop Landsdækkende
Foredrag om feedback Landsdækkende
HR og personale
Feedback i teams 1 dag København 3.900 DKK

Kontakt

Feedwork

Njalsgade 19D 1.sal
2300 København S

Telefon: + 45 27 11 99 01
www.feedwork.dk

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer
Evaluer udbyderen her!
5/5
Lise
10 dec 2018
Super givende uddannelse både professionelt og personligt

Uddannelsen hos Feedwork kan varmt anbefales til alle - professionelle såvel som mennesker, der ønsker at udvikle deres kommunikative egenskaber med fokus på evnen til at stille...

Vis alt
Sponsoreret