Viser 1-20 af 36
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 36
1
2

Førstehjælpskursus - livreddende viden for dig og dine kolleger

Det er meget vigtigt for virksomheder, at alle medarbejdere er klar over, hvordan de skal agere i forskellige akutte situationer. Derfor er det en god idé at uddanne virksomhedens personale i eksempelvis brandslukning og førstehjælp. Derudover kan det være en god idé at holde øvelser, således at man kan vedligeholde kompetencerne.

Vær med til at sikre din arbejdsplads med et kursus i brandslukning eller førstehjælp.

Tag et førstehjælpskursus og få værktøjerne til at hjælpe andre

En virksomheds sikkerhedsniveau afhænger naturligvis af hvilken type af virksomhed, der drives i lokalerne - kravene er anderledes for en børnehave end for en kemikaliefabrik. Fælles for alle er en ansvar om at være forberedt. Ofte er det bygningens ejer - samt den som driver en virksomhed i den - har det yderste ansvar for ejendommens sikkerhed.

Sikkerhed - Kursus i førstehjælp

Det kan være svært at vide, hvordan man skal agere ved en ulykke. Jo mere viden man har, desto større er chancen for at reagere korrekt. Teoretisk viden skal dog suppleres med praktiske erfaringer. Kurser i førstehjælp og hjerte- og lungeredning bør, for at sikre det bedst mulige resultat, være noget som medarbejderne deltager i med jævne mellemrum.

Kurser i førstehjælp findes i mange forskellige former. Du eller din virksomhed eller institution kan vælge mellem følgende:

  • Åbne kurser i førstehjælp
  • Virksomhedstilpassede kurser i førstehjælp
  • Kurser i førstehjælp - rettet mod børn
  • Kurser i psykisk førstehjælp

Et førstehjælpskursus giver dig en grundig gennemgang af nogle forskellige scenarier, som kan opstå i din dagligdag. Disse scenarier kan tage udgangspunkt i din arbejdsplads, men også i din færden udenfor arbejdspladsen. Du får således værktøjer til at analysere og håndtere potentielt livsfarlige situationer. Du lærer at bruge en hjertestarter på den bedst mulige måde, samt at aflaste patienten mest muligt. Det er vigtigt at lære at håndtere situationerne så roligt som mulig, så patienten har størst chance for at overleve.

Et førstehjælpskursus giver dig værktøjerne til at samle de vigtige informationer og give dem videre til ambulancepersonalet når de ankommer. De har brug for din viden om situationen fra start, hvad du har gjort for at stabilisere patienten og om der er andet, du har bemærket i forbindelse med din førstehjælpsbehandling.

Brand - hvad skal vi gøre?

En mindre brand i hjemmet eller på arbejdet kan slukkes med de rette hjælpemidler - eksempelvis en brandslukker, et låg eller et tæppe - noget som kvæler ilden. Det er vigtigt, at du ved hvad du skal gøre, og at du har de rette værktøjer til at analysere situationen og tage den rigtige beslutning. Med et kursus i brandslukning får du styr på de forskellige midler, du kan bruge i forbindelse med brandslukning, og hvornår de er mest effektive.

Du får grundig indsigt i at bedømme branden, således at du hurtigt og effektivt kan evakuere området og alarmere brandvæsnet. Her er det vigtigt at du kan fortælle brandvæsnet så meget som muligt om branden, såsom hvor den startede og om der stadig er mennesker i bygningen. Brandslukningskurser er til gavn for dig som enkeltperson, men også for din virksomhed. Mange udbydere tilbyder således specielle kurser, så du får de rigtige kompetencer til at være effektiv i en nødsituation på din arbejdsplads. 

Vigtige kompetencer på din arbejdsplads

Disse kurser kan være vigtige for dig og din arbejdsplads. Det er vigtigt at undersøge hvilke krav der stilles til din branche og dine kompetencer inden for brandslukning og førstehjælp. Det kan være en god idé at kontakte kursusudbyderen og få vejledning om hvilke kurser der vil være bedst egnede for dig.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Relaterede kategorier