Kursus
Ingen anmeldelser

Værdiskabende mødekultur

Længde
Efter aftale
Næste startdato
Efter aftale Se detaljer
Uddannelsesform
Firmakursus
Uddannelsens hjemmeside
Længde
Efter aftale
Næste startdato
Efter aftale Se detaljer
Uddannelsesform
Firmakursus
Uddannelsens hjemmeside

Startdato

1 tilgængelig startdato

Efter aftale

  • Firmakursus
  • Danmark

Kursusbeskrivelse

Udryd ineffektive møder med et kursus i værdiskabende mødekultur

Lær hvordan I kan få en målrettet, effiktiv og værdiskabende mødekultur i din virksomhed. På dette kursus får I brugbare værktøjer og teknikker, der kan bruges til at ændre kulturen omkring møder i jeres organisation.

Hvis der er en ineffektiv mødekultur i jeres virksomhed, vil du højest sandsynligt opleve, at der i din virksomhed holdes møder uden mål, tidsrammer bliver overskredet, og ikke alle beslutninger bliver ført ud i livet.

Når din virksomhed lærer at holde målrettede, effektive og resultatskabende møder, vil det give positive resultater i form at bedre samarbejde og opnåelse af flere mål.

Visionen hos Facilitators er at eliminere ineffektive møder hos danske virksomheder. Facilitators har i mange år planlagt, designet og afholdt målrettede, effektive og resultat-skabende møder, workshops og seminarer for Danmarks førende virksomheder.

Værdiskabende mødekultur

En virksomheds mødekultur kan beskrives som de aktiviteter og handlinger i mødesituationer, der accepteres uden at stille spørgsmålstegn ved dem.

Mødekultur i virksomheder er ofte ikke positiv og værdiskabende. Det positive er dog, at kulturen i virksomheder kan ændres, selvom det kræver de rette værktøjer. Det kræver træning i de rette teknikker at ændre mødekulturen i virksomheder. På dette kursus hjælper vi din virksomhed med at skabe en effektiv og resultatskabende kultur.

Vi har uddannet mange ledere og medarbejdere i metoder, værktøjer og teknikker til at effektivisere deres egne møder.

Kursets indhold

Det første skridt er, at foretage et bevidst valg: At målrettede, effektive og resultatskabende møder er vigtige for virksomheden og dens medarbejderes evne til og mulighed for at samarbejde og nå deres mål. Dette valg bør meldes klart ud i organisationen.

Næste skridt er, at at uddanne en kritisk masse af ledere og medarbejdere til at være foregangsmænd og –kvinder, med de nødvendige værktøjer, metoder og teknikker til at afholde målrettede, effektive og resultatskabende møder.
Tredie skridt er, at gøre det attraktivt at konvertere til den nye mødekultur, dvs. at tilrette virksomhedens belønningssystemer, så graden af målrettethed, effektivitet og resultatskabelse i møder er en del af de områder, ledere og medarbejdere måles på.

Målgruppe

Dette kursusforløb udbydes som firmakursus med 16 deltagere per kursus. Vi arbejder med mødekulturen i din virksomhed, og kurset tilpasses din virksomheds specifikke mål og behov.

>> Send en forespørgsel og hør mere om kurset

Pris

Kontakt os og få et tilbud, der passer til netop din virksomhed.

Facilitators International A/S
Suomisvej 4
1927 Frederiksberg

Kurser i effektiv facilitering og mødeledelse

Tag et af vores kurser i facilitering og bliv et vigtigt aktiv i din virksomhed, når det handler om mødeledelse og mødekultur. Med et kursus fra Facilitators International skaber du værdi for dig selv og for din virksomhed med viden...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret