Vis finduddannelse.dk som: Mobile

IT sikkerhed

Ezector Solutions
0,8 timer
Kursus
Online
Startdato: Løbende opstart - Online
500 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

it sikk

E-learning - Cyber sikkerhed

De fleste sikkerhedstrusler kommer ikke fra svag IT teknisk beskyttelse. De opstår som et resultat af brugerens mangel på IT-viden og konsekvenserne deraf.

Ved du, hvad du skal gøre, hvis din virksomheds it-system bliver hacket? Lær nogle af de grundlæggende IT-sikkerhedsforanstaltninger, så du ved hvad du skal gøre. 

Et ondsindet computer angreb kan forårsage en stor skade for et privat firma eller en offentlig institution, og resultere i store økonomiske tab. Skaden kan være uoprettelig, især hvis fortrolige data falder i de forkerte hænder.

Indhold på kurset

Alle, der bruger en computer eller en bærbar enhed, skal forstå risiciene og dermed vide, hvordan de kan holde deres enhed og data sikre.

I dette e-learning kursus ser vi på nogle af de grundlæggende it-sikkerhedsforanstaltninger, som kan hjælpe dig og din virksomhed med at undgå store trusler. 

Målgruppe

Alle medarbejdere i små, mellem og store virksomheder som arbejder med computer med adgang til internettet. Medarbejderne lærer, hvordan de undgår
alle former for IT kriminalitet.

Video

Pris

Prisen for dette kursus er 450 kroner ekskl. moms pr. person.

Hvis du ønsker at købe adgang til 10 eller flere brugere, bedes du kontakte Ezector Solutions

Om udbyderen

Ezector Solutions

Ezector Solutions

Vi udvikler digitale kurser i tæt samarbejde med vores kunder - og det har vi gjort siden 2001.  Vores kompetencer dækker alle områder inden for e-learning så som læringsdesign, grafisk udvikling, filmproduktion, storyboarding, produktion (IT, video, animation, oversættelse til andre...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Ezector Solutions

Dantes Plads 1
1556

Få information

Udfyld formularen for mere information om IT sikkerhed

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: