Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Intro til websiteudvikling i html & css

Explaint
4 Lektioner
Dansk
Kursus
Online
3.600 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Website

Produktudvikling, fra ide til arbejdstegning

Lær at opbygge hjemmesider med html & css, og få indsigt i og færdighederne til grundlæggende kodning og website-udvikling. Diplomet er værdifuldt til jobsøgning, til cv'et og som led i karrieren.

Dette er et praktisk online-kursus med høj grad af interaktivitet og med høj intensitet. Explaint udbyder kurset i samarbejde med Eos Web. Du starter fra bunden og afslutter kurset med en færdig hjemmeside mellem hænderne.

Dette kursus er ideelt til den spirende webudvikler, der ønsker dyb indsigt i den grundlæggende kodning bag enhver hjemmeside, eller den professionelle uden IT-kundskaber indenfor websites og webapplikationer.

Hvornår?

Lektioner:

  • Onsdag 24/11
  • Onsdag 1/12
  • Onsdag 8/12
  • Onsdag 15/12

Varighed: 3 uger

Tidsrum:

  • Morgenforløb 09:00-11:00
  • Aftenforløb 15:30-17:30

Kursets indhold

Format: Fire online lektioner á 2 timer

I løbet af kurset opbygger kursisten lokalt en komplet simpel hjemmeside til en fiktiv restaurant, fra første spadestik til siden står klar med undersider klar til upload på internettet. Hjemmesideudviklingsprojektet er designet til at indeholde alle de relevante dele og kodeelementer af kodesprogene html og css, der udgør de to grundlæggende sprog bag enhver hjemmeside.

Kursustilmelding inkluderer en fagbog forfattet af underviserne, der er skræddersyet til hjemmesideprojektet, vi følger bogen kapitel for kapitel i et intuitivt flow. Undervisningen foregår online med ugentlige live sessioner og derimellem selvstudie med eget udviklingsarbejde.

Inkluderet

Fagbog inkluderet: "Hjemmesiden i html & css - Byg med fra start", E. Frandsen & S. Spangsdorf, Eos Web, 2019, ISBN 9788797132210, htmlcss.dk

Bogen fremsendes til kursisterne umiddelbart efter kursustilmelding.

Målgruppe

Kurset er henvendt spirende webudviklere, IT-interesserede lægfolk og nybegyndere, markedsføringsmedarbejdere og tilsvarende fagfolk udenfor IT-branchen m.fl.

Pris

Prisen for kurset Website-udvikling i html & css er 3.600 kr (4.500 kroner inkl. moms).

Team-rabat eller særlige behov?

Er I flere i en gruppe eller fra en virksomhed, der ønsker deltagelse? Kontakt os, og lad os lave en særaftale til jer. Vi kan skræddersy indhold, tilpasse niveau og fastlægge periode og tidsrum til jeres behov.

Om udbyderen

Explaint

Undervisende ingeniører • En investering i teknisk viden for private og virksomheder Explaint er en dansk virksomhed, der lever af formidling af og undervisning i teknisk videnskab og ingeniørdiscipliner. Efter en periode med onlinekurser grundet verdens pandemitilstand er fokus siden...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Intro til websiteudvikling i html & css
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Explaint

København

Telefon: 30 58 33 87


Få information

Udfyld formularen for mere information om Intro til websiteudvikling i html & css

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.