Kursus
Ingen anmeldelser

Ingeniørforberedende matematik

Explaint, i København (+1 lokationer)
Længde
4 Lektioner
Pris
4.700 DKK ekskl. moms
Længde
4 Lektioner
Pris
4.700 DKK ekskl. moms
Få mere information om kurset

Kursusbeskrivelse

Ingeniørforberedende matematik

Ingeniørforberedende matematik

Ingeniør- og videnskabsstudiet kræver hårdt arbejde og god forberedelse. Til gengæld baner det vejen for en eftertragtet karrierevej med stort potentiale. Giv dig selv den bedst mulige start med vores skræddersyede forberedelseskursus i ingeniørrelevant matematik.

Underviseren har undervist i fysik og matematik ved Danmarks Tekniske Universitet (DTU), og kurset tager udgangspunkt i behovet for DTUs obligatoriske førsteårskursus i avanceret matematik 1. Kurset er designet til studerende i slutningen af eller med afsluttet gymnasial uddannelse (STX, HHX, HTX) og løfter kursisten til et niveau på midt 1. eller 2. universitetssemester. Ligger din gymnasie- og mellemskoletid længere tilbage, er kurset ideelt til opfriskning og indledende indføring.


Indhold

Kurset giver dig forståelse for og indsigt i trigonometrien (cosinus og sinus), vektor- og matrixregning samt indledende differentialligningsmatematik. Vi kommer inden om matematiske modelleringsmetoder deriblandt geometrisk integrering. 

Dette samles om en problemløsningsstrategi, der kan benyttes i fremtidigt ingeniørrelevant arbejde og universitetskurser. Der udstedes afsluttende kursusbevis.

Målgruppe

Kommende ingeniørstuderende med gymnasial baggrund (evt. nær sin afslutning).

Matematik på C-B-niveau anbefales. 

Pris

Prisen for dette kursus er 4.700 kr. ekskl. moms.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Ingeniørforberedende matematik
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser
Explaint
København

Explaint

Undervisende ingeniører • En investering i teknisk viden for private og virksomheder Explaint er en dansk virksomhed, der lever af formidling af og undervisning i teknisk videnskab og ingeniørdiscipliner. Efter en periode med onlinekurser grundet verdens pandemitilstand er fokus siden...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret